God fortsättning!

Julafton och juldagen är över för detta året.
Just nu är nog många ute och slåss på starten av mellandagsrean, men det står jag över. Är inget speciellt jag ska ha eller behöver.

Vi hade en helt underbar julafton, var lite tomtekris ett tag, men en helt otroligt söt vän räddade oss, och som hon gjorde det! Var väldigt bra och alla barn verkade bli nöjda med julklapparna. Hos oss är nämligen traditionen att vi köper julklappar till barnen, vi vuxna köper en julklapp till 100-150kr som kan användas av både damer och herrar och så spelar vi ett julklappsspel om det senare på kvällen, och eftersom jag aldrig önskar mig något så passar det mig helt perfekt! Detta året fick jag en 3-punktsmassör :o)

                                   

I morgon flyger jag hem igen, känns lite vemodigt, en vecka har gått allt för fort..


En snabbis..

Hade en super helg, uppdatering kommer en annan dag..
Slænger bara in 2 bilder på håret, inte så stor skillnad som ni kanske ser.. væl anvænda 1900kr.. haha..

                            


Veckans inlägg

Fantasifull rubrik :o)

Nu går tiden otroligt fort, sedan sist har det hänt en del.
Stian har fyllt år, det blev firat med några familjemedlemmar hær hemma. Vi har fått fram julgardiner och ljusstakar, som på beställning kom snön natten til 1 december. Natten till idag kom också den riktiga kylan, -14 grader visade tempraturen precis innan jag skulle gå till bussen. Brr!!!
Igår var vi på juleverksted hemma hos Lisbeth och barnen. Glögg, pepparkakor, clementiner och julpynt.. :o)
Känner att julstämningen sakta kommer smygande...

I måndags på jobb fick jag plötsligt för mig att nu är det nog! Sagt och gjort, jag gick ner och beställde klipptid och slingor. Över 3 timmar senare var jag mycket fattigare och hade mycket mindre hår, slingorna syns inte så extremt mycket, men det räcker för mig. De som känner mig vet att jag är ganska feg när det gäller att göra något nytt med mitt hår. ;o)

Fredag sätter vi oss i bilen och kör mot söder, destinationen är Göteborg. Det gläder jag mig till!!
En helg i Göteborg, hotell, god frukost, god mat, julmarknad på Liseberg, alltså bara mys! Någon som har ett bra tips på resturang som vi bara inte får missa så säg gärna till!

RSS 2.0