Kejsarens nya kläder

Vi tog oss en liten shoppingtur nu på förmiddagen. 

Startade med en snabbis till IKEA, skulle ha ett "bord" att fästa på matstolen som Jesper har hemma hos farmor och farfar. Tror aldrig att jag kört från IKEA och bara gjort av med 30kr innan.

Färden gick vidare till ett köpcenter i närheten. Skulle bara ha en långarmad mörkblå body och se efter ett par shorts som jag spanat på tidigare. Shortsen har överallt varit slut i Jespers storlek (74), eller det är rättare sagt i storleken han är på väg in i. Det var de idag också, så jag tog str.68. Det är ju inte så att det syns om de är för korta i benen och han är gaska smal så det ska nog funka bra i sommar. Hittade också ett par jeans till honom. Vi har precis likadana, men mörkblå, och de är en stor favorit här hemma.

Under shoppingturen fick jag också ett sms av en vännina/kollega som varit på ultraljud, nu fick jag veta vem som gömmer sig i magen. Då var jag ju bara tvungen att köpa en liiiten present till den lille också. :o)

    

Kommentarer
Postat av: Caroline

Snygg han kommer att bli. Kläder helt i min smak :) Kram på er!

2011-05-20 @ 14:45:53
URL: http://heybaberiba.blogg.se/
Postat av: Malin & Prinsessan

Hihi, ja dom tyckte det var så skoj att få hjälpa till och vara delaktiga til 100%. Så det var bara att utnyttja arbetskraften som erbjöds :)



Hoppas ni har en mysig fredagskväll där hemma!

Kram kram

2011-05-20 @ 22:17:09
URL: http://malinkarlstrand.blogg.se/
Postat av: elinjosefine

Nära Lillestrøm eller?

Så söta kläder :) Han kommer bli så fin i dom. Och jag förstår att du var "tvungen" att köpa kläder till kollegan. Så kul med små babykläder :)



Kram

2011-05-20 @ 23:19:22
URL: http://elinjosefine.blogspot.com
Postat av: Mrspin

Hei, Linda!



Takk for din kommentar! Det var så morsomt å lese at dere har opplevd det samme som oss og akkurat 7 måneder før oss. Nå har jeg lest hele bloggen din fra lille Jesper ble født:) (Så SØT han er, forresten!) Må si det var vemodig å lese gjennom.. Jeg kan ikke helt skjønne at den tiden er forbi :( Selv om det var deilig å komme hjem etter nesten 6 uker, synes jeg det var så koselig å være på sykehuset og jeg tar meg selv i og savne det ganske ofte..



Oscar ble født i uke 31+1 og var 1740g+43 cm så han var ganske stor:) Han lå i kuvøse og brukte CPAP i en uke før han kom over i egen seng. Det var aldri noen store problemer med han, bortsett fra en del apneer! Det var først dagen før vi reiste hjem at han ble helt fjernet fra apnee-monitoren, så jeg var en nervøs mor de første dagene hjemme. I de første ukene hjemme hendte det at han satt melka i halsen og ble helt blågrå... Det var litt ekkelt, men utrolig hva man ble vant med på sykehuset:)



Så koselig at du har beholdt kontakten med mødrene + barna du traff på sykehuset. Jeg har prøvd flere ganger å få samlet de jeg ble kjent med, men uten hell dessverre:( Synes det er ganske synd, for som du sier så er det noe helt spesielt vi har vært gjennom om man skjønner det ikke før man har opplevd det selv!



Hvorfor startet fødselen din forresten? Fikk aldri med meg det noe sted i bloggen din?



Dette ble en lang kommentar, haha..:)



En riktig fin søndag til dere :):)

2011-05-22 @ 12:31:55
URL: http://mrspin.bloggr.no
Postat av: Mamma till William & bebis i magen

God kväll.Fina klädet till din sötnos..Kolla upp om filten finns kvar om så fall lägg undan den så kanske man kan ringa & prata med de.Ha en skön kväll.kram

2011-05-22 @ 19:23:24
URL: http://blondis81.blogg.se/
Postat av: Mamma till William & bebis i magen

Kappahl har så snyggt kläder till de små...Ja de farfars tröjorna är så söta..Har med en mörkblå..Ha en skön kväll.kram kram

2011-05-23 @ 16:42:44
URL: http://blondis81.blogg.se/
Postat av: Lotta

Vilken liten tuffing han blir i dessa=)

Kramar

2011-05-25 @ 13:11:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0