Glad midsommar!

För några år sedan spenderades varje midsommar i Dalarna. Det var tiiiidig morgon och sen kväll, men åhh så kul vi hade där. Man hade verkligen alla sina kompisar där och vi drack oss inte sörple fulla för att ha kul, vi hade det helt super iallafall. Det var riktig midsommar det! :o)

Nu firar jag inte midsommar längre, man gör ju inte det här i Norge. Men lite jordgubbar slinker alltid ner :o) Älskar norska otroligt söta jordgubbar.

Idag är jag hemma från jobb, tredje dagen. Så tråkigt, hade mycket hellre varit på jobb. Är väldigt glad för att jag har ett jobb jag trivs bra med och har lust att gå till, varje dag. Men nu är jag sjuk.. tisdagkväll började jag plötsligt frysa som f.., gick och la mig tidigt och hoppades på att allt skulle vara bra när jag vaknade på onsdag. Men på natten vaknade jag kallsvettades och mådde verkligen inte bra. Så nu har jag varit hemma några dagar och får ta hjälp av helgen till att bli helt frisk igen. Tråkigt nog så är jag ensam hemma i helgen, Stian är på fisketur med killarna och kommer hem på söndag.

I morgon är min plan att få hjälp av svigers till att köpa mig en ny gräsklippare. Jag har lust på en ny gräsklippare och då är det bäst att slå till när Stian inte är hemma, eftersom han säkert tycker att den gamla utför sitt jobb utmärkt. Men det tycker inte jag, och eftersom jag inte kan något om gräsklippare så får jag ta med mig någon som kan ;o)


WTF!

Alltid ska man vara så snäll och ställa upp för allt och alla.. Anpassa sig hit och anpassa sig dit.
När fan ska någon annan öppna ögonen och se att man faktiskt måste ge lite för att få något tillbaka? Allt handlar om att ge och ta..

Åhhrrr... jag är så irriterad! Det märker ni kanske ;o)

Nu ska jag grilla med min svåger, haha.. så kul det låter.. blir nog i bättre humör av det!

Lille Herbern

Nu är det dags för sommarfest med jobb, Lille Herbern. Vädret är inte toppen, men det blir säkert bra iallafall..
Jag har minnsann vår VD som bordskavaljer i år också.. men jag satsar på att det går bra :o)   


RSS 2.0