Sjukling..

Är väl lite mer än en vecka sedan förra uppdatering nu.

Mycket som händer just nu. Förra veckan träffade jag flera tjejkompisar som jag inte sett på ett tag. Alltid trevligt med en fika, lite skvaller och uppdateringar på vad som sker..


Var barnvakt fredag till lördag. Vi myste massor, bakade bullar, lagade god mat och Teddie lekte gurragöma i sängen. :o)


Nu ligger jag i sängen, gjorde det i går också. Feber och allmänt sliten, orkar ingenting! Vilken tur att jag har tredje säsongen av Greys Anatomy att se på. Otroligt bra serie! Vet inte helt hur långt det har kommit på TV eftersom jag inte följer det där. Men jag ska inte avslöja något... Dock lite långtråkigt att ligga i sängen så länge, så imorgon ska jag försöka orka mig på jobb igen..


Räntemöte om 10min, det är lite spännande.. Tror dock att det blir oförändrat denna gången.
Känner mig som en liten nörd när jag säger att jag tycker det är spännande, men that´s the true.. Måste ju följa med i vad som sker med ekonomin i landet jag lever i. Räntan påverkar alla, vare sig man vill eller inte. Då kan det ju faktisk vara lite bra att veta vad som sker, varför det sker och hur det påverkar just mig..


Tv mys..


152490-135

Har fått en ny tv, denna här, 42 tums. Super fin!
Nu ska det bli måååånga filmer i höstmörkret.

Dags för duschen, Martin ska lämnas igen..


Babysitting..

Var som jag tidigare skrivit barnvakt igår.
Vi spelade spel, lagade massa våfflor och pinnbrödsdeg som de ska ha med sig imorgon när de går på tur.
Teddie somnade vid 19.45 så då såg jag, Hedvig och Adele på Idol och myste lite. De ville såååå gärna veta vem som gick vidare och efter det (ca kl.22) hoppade de i säng. Hade inga speciella planer idag så de kunde få sova så länge de ville.

När barnen var i säng gick jag en runda och stängde dörrar som stod öppna eftersom jag inte gillar att ha något öppet där uppe om jag sitter nere i tv-stuen eller på köket. När allt vad stängt tog jag en sista check av barnen innan jag gick ner. Då ringde tlf. "Detta är från xxxxx, det stillagående larmet har precis gått hos er." Ehm??? Jag frågade om det var i det stora sovrummet uppe och jomenvisst, så var det. Alltså har jag startat "skallarmet" nær jag stængt dørren. Skallarmet är det som kan vara på om man är inne i huset och som går om det sker förändringar i ¨"den yttre formen" som dörrar¨, fönster och så. Larmmannen frågade vem jag var och om jag hade passordet. Eftersom jag inte hade det så skulle ha prøva ringa P och H annars var han tvungen att sända upp en väktare för att kolla så allt stod rätt till. Jaja, vad skulle jag göra åt det? Bara att vänta och se vad som sker...

Efter 30min kom det en väktare som kollade vad som hänt, gick en runda i huset och kopplade ut larmet. Sedan satte han sig ner för att skriva en rapport, efter 15min var han klar. Jöss tänkte jag, detta blir en utfyllande rapport med allt jag sagt osv. Men nej nej nej... här var det 3 linjer, larmet gått, person i huset, barn sover, kopplar ut larmet. Herre gud, hoppas inte han har timbetalt för att skriva rapporter!

P och H kom hem några timmar senare och de hade inte fått några samtal från säkerhetsbolaget. Men de förstod heller inte vad som hänt eftersom larmet inte skulle vara på. Det visade sig dock att larmet kan startas med en sån liten "bildörrslås", sån man har i nyckelknippan. Och antagligen har de kommit bort i den när de gick..

Jaja, sånt händer. Var tur att det var det stillagående larmet som gick och inte det högljuda. Då hade knugen nog undrat vad som skedde. Haha...

Vi har ju Martin också i helgen, så idag har vi varit på Bogstadgård. Vi har ritat och färglagt bilar från "Bilar" och nu sitter Stian och Martin och kör bilbana på golvet. Får väl vara lite social jag också..

Update..

Tjohej hopp..


Dags igjen, är lite slö med detta, jag vet!! Meeen nu tar jag mig liite tid igjen.


Vad har hänt sedan sist? Jag var hemma i Skåne en expressvisit förra helgen. Mycket trevligt! Var ju reunion från högstadiet. Alla skolorna i Landskrona hade det samtidig och på samma ställe. Vi möttes för en förfest på Speakers kl.17 och gick gemensamt till Baggens när tiden var inne. Välkomstdrink och mingel. Super god mat och hög stämning. Var mycket skvaller, både gammal och nytt. Träffade så otroligt mycket folk som jag inte sett på 6-7 år.

Och pratet bestod väl mest av "kommer du ihåg när vi gjorde det? Eller när den gjorde det?" Kul var det iallafall. :o)


Söndagen var 15 gånger värre, fy f** vad jag mådde apa! Tror inte jag mått så dåligt på måååååånga år. Att gå upp ur sängen var nästan helt omöjligt. Hur kunde det gå så? Jag drack ju inte så mycket... Det var en helt jävlig dag iallafall!! Flyg från Kastrup kl.20.40, så vi var där vid kl.18.45. Så lite folk! Jöss, en incheckning som skulle gå på under 1 timme i Køpenhamn, jihuu!!! Glädjen blev dock kort när jag möttes av ett "Flyget har ny avgångstid, 23.25" SKOJA MED MIG!!!! Aboslut inget jag var i form för! Fick voucher för 75kr att köpa mat för medan jag väntade. Tack så hemsk mycket!! :oS


Flyget gick kl.00.05. Landade ganska precis kl.01.00, vänta på bagage och ut i en ganska tom ankomsthall. Inga bussar och inga tåg som går mot byn. Taxi.. hmm.. ganska dyrt och ca 50pers i kö, 4 bilar inne. Det kunde ju ta sin lilla tid. Meeen min underbara pojk kom och hämtade mig. Det var otroligt skönt!


Tung måndag, men sedan dess har veckan varit full av jobb och inte så mycket annat.

I går var vi en tur på nyöppnade Sandvika. Me love alot!! Det är helt gigantiskt!! De har till och med en liten isbana för barn som inte har lust att gå runt med shopping-galna mammor hela dagen. Där kan jag lätt slå ihjäl måååånga timmar. Och det ska jag ta och göra någon dag ganska snart. :o)


Men nu är det äntligen fredag och dags för helg! Ikväll ska jag passa barnen på Kollen, blir mysigt!! När jag kommer hem i natt är Martin hos oss och så ska vi passa honom resten av helgen.


Home sweet home..

Jag ska hem, eller hem till mamma och pappa. Mitt hem är ju här :o) Men visst är det konstigt, man sitter hemma och säger ändå att man ska hem..

På fredag morgon startar min resa ut mot Gardermoen, typ kl.4 går bussen från Bekkestua. ZzZZzzZzzZZ.... Landar i Køben kl.8 och sedan blir det full fart hela dagen. :o) Lördag är det dags för klassfest, eller reunion heter det väl. Är hela 10 år sedan vi slutade nian. Tiden går fort!! Väldigt kul att så pass många från klassen kommer, men väldigt dåligt uppmöte från många andra klasser. Jaja.. det blir nog kul iallafall! Man fårdet som man gör det till..

Saknad..Det är din sång tuffing.. du är saknad!

Så var det då detta igen..

Rubriker och jag är inte vänner.

Livet består just nu av jobb, jobb, jobb och jobb. 12 timmar i måndags, 10 igår, idag en vanlig 8 timmars dag och imorgon blir det nog 10-11 timmar igen. Blir sliten, tycker ju att det är kul att jobba och tiden flyger iväg, men man känner det i kroppen ut på eftermiddagen. Jag måste bli bättre på att ta mig lite pauser, få mig frisk luft och sträcka ut muskler och leder.

Jag har fått den där frågan som man absolut inte vill ha om det inte är så.. "Är du gravid?"
Min stora tanke var  -VA? Ser det ut så? Är det verkligen så illa? Men var har h*n sett mig??

Men h*n hade bara funderat lite, jag drack inte sist vi var på fest ihop, jag är sambo, vi är förlovade, båda har jobb och som personen uttryckte det "behagen hade blivit större" ( dock inget jag märkt!!) osv.. Så det hade ju inte varit otänkbart. Men nej, så är inte fallet..

Är egentligen lite konstigt, hemma i Landskrona har många av mina gamla vänner nu barn och några är gifta. Folk köper hus och flyttar tillbaka till den lilla byn vi kommer ifrån. Men här är livet helt annorlunda. Att skaffa barn är det nog ingen av de vi umgås mest med som har i tanken just nu. Även om Tore får genomgå.. haha.. Köpa hus kan man ju bara drömma om! Jag är glad om jag iallafall bor i ett radhus när mina barn växer upp. Vi ser lite på lägenheter nu, men bara för att följa med i marknaden. Utbud och priser osv. Köpa egen ska vi, men inte ännu. Vi stressar inte. Just nu är marknaden allt för ostabil för att investera 2 miljoner.

Jag undrar ibland vad jag gjort om jag varit kvar i Landskrona. Vad hade jag jobbat med? Hade jag bott kvar i min lägenhet på Suellsgatan? (Usch som den såg ut!!!) Sånt man aldrig får veta, men vad tror du att jag hade gjort??

RSS 2.0