Det blir inte alltid som man tänkt sig..

På fredag efter jobb åkte jag upp till Kollen för att vara barnvakt til lördag eftermiddag. En lite speciell dag eftersom Hedvig fyllde 8år. Vi tänkte baka lite, grilla och bara mysa.

5 min efter jag kom upp ringde tlf, "vi är på väg nu, är allt klart?" Ehmm??? Vad snackar du om?? "Ja, H har sagt til alla faddrarna att det vore kul om de kom upp ochöverraskade Hedvig kl.17 idag. Har du pølser och kake färdigt?"  Jag hade inte hört ett ord om det så jag var helt säker på att nu var de ute efter att skrämma mig, det hade varit lite typiskt både H och hon som ringde. Men nej, de var seriöst på väg upp för att fira Hedvigs födelsedag.

Ganska stressad satte jag igång med att baka muffins samtidigt som Stian stack ner till affären för att handla mat som vi kunde bjuda på. Grillad korv slår aldrig fel på ett barns fødelsedag! 1 timme senare var vi totalt 20st, vuxna och barn. Kvällen blev alltså inte som varken jag eller Hedvig hade tänkt oss. När gästerna varit där i 1,5 timme kom Hedvig och ville prata med mig, "Linda, jeg ville kose alene med deg, når skal gjestene gå?"

Gästerna gick vid 19.30, Teddie somnade direkt och Stian, Hedvig och Adele satte sig i soffan och myste medan jag plockade undan och gjorde klart lite grönsaker och dipp som vi skulle mysa med till Norska Talenter. Efter en stor överraskning för oss alla blev iallafall slutet på kvällen som vi tänkt oss ;o)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Nu har vi beställt turen hem till Karnevalen, 9-14 juli är vi i Landskrona.
Sis, grill hos er 9 juli? ;o)

Snuffs snuffs

Ligger i soffan och snorar och hostar och funderar på när man egentligen ska få lov att vara helt frisk?! Är det inte lite konstigt, när man varit små sjuk länge så glömmer man bort hur det är att bara vara en helt vanlig frisk människa. Viktigt att njuta av livet och tänka på hur lyckligt lottad man egentligen är när man är frisk... Men samtidigt ska jag inte klaga för mycket, finns många som har det mycket värre än mig.

Igår provade jag på något nytt på jobb. Jag provade på det där med att inte göra klart en sak innan jag gick hem, utan lät den ligga till idag så att jag fick fortsätta idag istället för att bli där till jag blev klar igår. En väldigt konstig känsla måste jag säga... Men efter ett tag kunde jag släppa det och bara njuta av grillat hemma hos svigers. :o)

Stian har det ganska bra nu, varit ute en tur och njutit av våren med farfar idag. Farfar ville gärna bjuda på lunch, så det blev mc d på dem. Farfars standard när han är på tur till byn. haha.. Nu är Stian och firar Christoffer som fyller år idag. Det får jag ta på lördag istället, orkar inte idag och vill inte smitta någon med denna förkylningen.Ny vecka, nya tag..

Skulle önska att helgen varade ännu en dag. Är inte helt i form, ont i halsen, öronen och lite feber, så skulle gärna ligga i sänge en dag till. Men drömma kan man ju alltid göra..
Imorgon är det jobb igen. Har en del som ligger i min "måste göras idag" hylla. Den tänkte jag inte fylla på imorgon, bara tömma! Får se hur det går. Men nu får det vara nog. Jobbat lite för mycket i det sista och blir sjuk när helgen kommer. Ingen drömsituation precis, men har ju varit mitt eget val.

Stian mår bättre efter operationen och kan nu göra lite mer själv. Såren ser fina ut så det blir nog bra. Sjukskriven ut månaden. Han kommer nog klättra på väggarna i slutet av veckan, så vi får väl hitta lite uppgifter till honom här hemma. ;o) Fönsterna behöver putsas och lite annat smått och "gott".. haha..

Nu grillas det för fullt här i området, luktar otroligt gott! Tror jag får leta fram grillen imorgon och fira att våren änligen har kommit! :o)


BLÄ!!

Vilken jävla vecka...
Äntligen helg!!

Äntligen helg!!!

Fredag kväll, hemma i soffan, Sen kveld på tv, UNDERBART!!
Jag somnade efter jobb, skulle bara sova i 30min, men det slutade med 2timmar. Men det behövdes verkligen!!

Idag har jag varit och fått mig linser och nytt glas i mina glassögon. Nu behöver jag glasögon/linser permanent. Hon linsedama sa att det var helt oförsvarligt att jag hade kört bil, både med och utan glasögon, så dåligt som jag såg. Haha.. trodde ju inte det var sååååå illa. Men vilken skillnad att få på sig linser!! Underbart!!

Idag blir en tidig kväll, upp och ordna lite och på kvällen är det 25års fest för Tore. Det blir bra!! Gläder mig väldigt till att bara ha en trevlig kväll och absolut inte tänka på jobb.

Nej, nu hör jag att min tid är ute, så får väl ge Stian datorn. Tror Robin är lite otålmodig nu, www.ordspill.no står för tur..

What to do??

Idag skulle jag bara hem tidigt, iallafall skulle jag inte jobba längre än till kl.16. Hem och bara vara helt fri till att göra vad jag vill, eller ja... utan bil då förstås! Stian är ju fortfarande på jobb. Var såååå skönt att komma in genom dörren kl.16.40. Laga lite mat, sätta på en maskin med tvätt, äta lite, slänga sig på soffan och slappa.. Underbart!!

Ja, i 15min, men nu då? Vad ska jag göra här hemma nu? Brukar ju inte vara hemma på detta tidpunktet. Så vad gör jag då egentligen nu? Jo, jag har loggat in och jobbar!! haha.. det är sjukt! Lite mindre att göra imorgon då kanske?

Here we go again..

Är inte så bra på det här med uppdatering. Sorry!
Senaste tiden har mest bestått av jobb, alltså heller inget spännande för er att läsa om ;o)
Torsdag kväll efter jobb var vi (jobbet) och spelade curling, så svårt det var! Men troligt kul, det vill jag g¨rna prova igen. Efter det var vi ute och åt allihop. En väldigt trevlig kväll.

Efter jobb i fredags åkte jag upp på Kollen för att vara barnvakt hela helgen. Jissus! Tidemand är en aktiv kille. 2sek utan ögonen på honom så skedde det något, klättrar och utforskar allt! Förstår inte helt hur han hinner med allt.. men man kan bara inte bli arg, han är så otroligt charmerande. :o)

När P och H kom hem igår åkte jag direkt till jobb. Chefen ringde under eftermiddagen och behövde lite hjälp, men jag skulle absolut inte känna något tvång. Men eftersom Stian ändå skulle på fotboll kunde jag lika gärna åka dit och det satte han stor pris på. Så det var bra! Kom hem runt kl.23 igår och stupade rätt i säng. Vaknade några timmar senare med extrema smärtor i magen och väldigt illamående. Efter att ha spytt resten av natten och lite på morgonen var det bara att inse att jobb inte var aktuellt för mig idag. Väldigt dåligt samvete eftersom jag vet att det var väldigt mycket att göra idag, men inte mycket jag får gjort med det. Tyvärr!! Har fortfarande ont i magen, men det är antagligen för att jag inte ätit något idag. Räknar med att komma mig på jobb imorgon, men vi får se, har ju några timmar på mig att bli bättre. :o)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


Det har redan gått 2år, tiden går allt för fort.
Men det betyder inte att man glömmer och att saknaden blir mindre.
Jag tänker fortfarande på dig varje dag, vilken tuff kille du var.
Jag kan inte besöka dig så ofta som jag vill, så jag tänder ofta ett ljus här hemma för dig.
Imorgon blir också en tuff dag, men jag tror att du är med och hjälper till. Vi behöver din styrka!
Älskade ängel du är saknad!!

RSS 2.0