Lika dålig på detta som alltid

Jag har sagt det förr och säger det igen. Rubriker och jag är inte vänner. Jag är så otroligt lite kreativ när det gäller rubriker.

Söndag idag, det betyder dagen Stian kommer hem igen!! Det blir mys!! Ska baka hemmalagad pizza och funderar på att köra upp och överraska honom på Gardermoen. Men vi får se hur det blir med det. Först och främst måste jag ta mig til svigers för att hämta bilen. Satte den där igår när jag skulle ut och äta med Stians bröder och några vänner till dem. Vi var på Villa Paradiso på Grünerløkka. Väldigt mysig resturang, med otroligt god italiensk pizza.

Fredag kväll var jag ute och åt med Anne och Mari, det var minst lika trevligt! Då var vi på Yayas på Majorstuen. Jag har hört mycket om restaurangen tidigare, men aldrig varit där. Men det var en väldigt mysig thailändsk restaurang. Det var som att sitta på en restaurang i Thailand, fågelkvitter och inspirerande musik, plötsligt blev det kolsvart och det började "ösregna". Ett ställe som verkligen kan rekommenderas!

Igår på dagen var jag på Colosseum Spa och fick en timmes massage. Helt underbart!! Jag bad henne om att konsentrera sig på rygg, skuldror och nacke eftersom jag haft ont där ganska länge. Hon var verkligen duktig, ställde massa frågor om hur det uppstått, vad jag gjort för att göra det bättre, om jag varit hos läkare osv. Jag berättade som det var och vad läkaren hade sagt. Då blev hon riktigt arg och berättade att hon i vanliga fall jobbar som fysioterapeut. Problemen jag har kräver behandling och inte bara smärtstillande, det gör ju inte saken bättre. Så hon jobbade med musklerna i en timme och sa att hon märkte redan att det blivit lite bättre, men det är långt ifrån bra. Givetvis rekommenderade hon mer behandling så det får jag väl beställa snart igen. Men det var verkligen skönt att få en typ av bekräftelse av henne om att jag inte bara hittar på och går och går och ojar mig om smärtorna.

Därefter var jag på P.O.P på Steen & Strøm för att handla till syster. Inte lätt att vilja ha saker som inte längre säljs i butik. Då får man leta runt ÖVERALLT till man hittar någon som har det undangömt nere på lagret. Men vi hittade det till slut, det är ju huvudsaken! :o) Imorgon är den stora dagen, verkligen spännande!!!

Livet


Livet är det som pågår medan man gör upp planer,

ibland är det kanske bäst att sluta planera, och leva livet medan det pågår.
Låta saker och ting bara ske.. Man kanske blir överraskad..


Home sweet home

Jag är hemma!! Eller ja.. jag är hemma, HEMMA.
Kompliserat det där. Jag bor i Oslo, det är hemma för mig. Men Landskrona kommer ju också alltid att vara mitt hem.

Har varit hemma sedan onsdags kväll. Tog med mig en mega förkylning och åkte hem. Men jag blir inte av med den, det är lite jobbigt! Annars är det super mysigt att vara hemma.Träffa vänner och familj, ingen stress utan bara avkoppling. Det behövs ibland!

Märker att tiden går fort och att vi blir äldre. Vänner som ska gifta sig, andra som har flera barn och flera som ska få barn. Var har tiden tagit vägen?? Ibland känner jag mig fortfarande som den 16åringen som inte visste vad hon ville göra med sitt liv. Tanken på att livet på sadeln en gång skulle ta slut fanns inte..

Märker nu hur folk utvecklas olika och man når olika stadie i livet på olika tidspunkter.
Ibland har jag funderat över hur kan hon/han göra så, bla bla bla.. Men det är ju faktiskt mina privata tankar och synspunkter. Jag har ingen aning om vad som är allas största önsker, vilken situation de är i osv. Någon kan inte tänka sig ett liv utan barn när de är 20år och andra kan absolut inte tänka sig ett liv med barn när man är 30år.

Det är bara så livet är. Alla är har sina egna prioriteringar och önsker, man når de olika stadierna i livet på olika tidpunkter. Och tur är väl det, tänk om alla skulle köpa hus, gifta sig, och föda barn samtidigt, det hade väl varit tråkigt!

Jag tycker bara det är så synd att folk så lätt kritiserar andra för val de tar i livet. Alla lever sitt eget liv och bör göra det de tycker är bäst och det de blir mest lyckliga av, oavsett vad andra menar de bör göra.

Gläder mig!

Massa spännande som ska hända framöver och imorgon är det torsdag!!
Om ganska precis en vecka så landar jag på Kastrup! :)

Nu ska jag städa i garderoben.. ett nödvändigt ont! 

Håll i hatten!!

Jag har tränat. Väldigt skönt faktiskt..
Bara synd at när man är otränad (som jag är!!) så är det sååå tungt att komma igång. Men skam den som ger sig! haha..Världen är förresten väldigt liten!! Nästan lite skrämmande hur saker och ting kan få sammanhang..

RSS 2.0