Fixar helg

Denna helgen har gått åt till att fixa både det ena och det andra.
Alltid något som måste gøras i ett hus :o)
Nu ær terrassen tvættad, utemøblerna har kommit fram och blivit monterade, blommor ær planterade (dock inte allt), toalettsitsarna ær utbytta mot "soft-close", just nu håller Morten och Stian på och grejar med någon antenn. På tur står grillen.. Sjælv lagar jag mat (blir tyværr ingen grillpremiær idag) och håller dem uppdaterade på fotbollen, bra førdelning tycker jag ;o)

En liten titt før några.. gør sig inte helt rættvist, men ni som skal veta førstår vad det ær :o)
Jag tror att det blir bra!

   

Utmaningen

Jag läser några bloggar varje dag, en av dem är Prinsessans dagbok.
Idag hade hon en utmaning, och eftersom jag bara ligger i soffan och ser på TV (orkar inte så mycket annat, *pip* förkylning!!) så antar jag utmaningen.

1. Log on to your photos on your computer
2. Open folder number 6
3. Find photo number 6
4. Post it here and write something about the photo
5. Send this challenge to 6 fellow bloggers.Åhh.. älskar detta kortet, och gud som jag längtar tillbaka!
Detta kortet tog jag påsken 2007, precis 2år sedan nu men jag minns det som igår. Jag var med min gamla au pair familj (som jeg slutade hos sommaren 2005) på St. Barths i 10 dagar. Det var helt underbart, en oförglömlig resa!

Också punkt 5 i denna utmaningen, så svårt men Sophie, Carro, Sandra, Malin, Liv och Anna är några av de bloggarna jag brukar titta inom :o)

Tjuvtitt..

.. egentligen ett inlägg för Anna. Men är ju inte så många av mina vänner hemma i Sverige som sett något av vårt hus ännu. Satsar på mycket besök i sommar ;o)
Börjar med att visa vårt sovrum som vi precis har målat om. Har dock inte fått upp allt på väggarna, men vi stressar inte. Satsar ju på att bo här ett tag. :o) Lampan som står i hörnet ska heller inte stå där, får bara duga till vi hittar de sänglamporna vi vill ha.


Best buy.. på länge iallafall..

Är underbart att känna att något man lagt ner en del pengar på verkligen var ett super köp. Speciellt när man också fått lite kommentarer för att man la så mycket pengar på något som faktiskt finns mycket billigare. Jag köpte innan jul en underbar rosa morgonrock till mig själv för en hel del pengar, men hey.. it´s my choise! Stian var en av alla dem som var väldigt negativ till att jag faktiskt betalade så mycket för denna morgonrock.

Imorse kom han upp från duschen med den på sig och sa "varför köpte du en rosa morgonrock när du skulle ha en ny?". Haha.. jag är väl inte dum heller! Jag köpte en rosa badrock för att jag visste att det var underbar kvalitet och om jag tagit en neutral färg så hade jag aldrig fått använda den själv.. Så gick det med min förra morgonrock som var mörkblå, den tog han den också, men nu när han har fått ärva den så vill han hellre ha min rosa sköna morgonrock.. but, it´s mine!!
Framtida present kanske??

Över till en helt annan sak... Stian är ute och skottar på terrassen, som han sliter! Det är mycket snö och tungt är det. Kanske han förtjänar en ny morgonrock?? :o)


Vad gör man egentligen?

Är så trött på att vara sjuk. Vill egentligen inte klaga, men nu har jag snorat, hostat och haft ont i öronen i 2veckor. 2 besök hos farbror doktor och nu vill han att jag ska låta kroppen få lugn och ro för att bli frisk. Ska vara hemma resten av veckan.. Problemet är bara att jag har skit tråkigt, vad gör man likom hemma på en vardag? Tips mottas gärna! :o)

Bortsett från att klaga på förkylningen så är allt egentligen toppen!
Sovrummet är färdigt, vi har bara målat om, men det blev väldigt bra. En förändring vi var nöjda med :o)
Grillen är inköpt, ganska stor med plats til riktigt stora saftiga flintstekar och nu har vi också köpt utemöbler till trädgården. Kan nästan inte vänta med att få använda det! Har funderat på om jag skulle gå ut och skotta på terrassen bara för att få den snöfri. Ligger tyvärr väldigt mycket snö fortfarande. Pratade med grannen här om dagen, han tror att vi har snö minst till 17 maj. *suck* Men jag är ju som sagt inte i toppform så jag orkar inte ge mig på det nu.. Kanske i helgen??


*Love*

RSS 2.0