What to say?Jag är helt hoppetossig!

Snart är det onsdag.. sägs att sommaren kommer då.
SEMESTER!! Men bara 5 dagar..

Vad skriver man här?

Jag har sagt det förr och jag säger det igen, rubriker och jag är inte bästisar!

Helgen i Köpenhamn var väldigt bra. God mat och dricka, trevligt sällskap och mycket shopping! Precis som planlagt! :o)

Igår kväll var jag och Anne och såg Sex and the city. Helt klart en film jag ska köpa när den kommer på dvd. Så otroligt bra!! Så klart lite förutsägbar, men hey.. amerikanskt!!

Torsdag är det dags för sommarfest på jobbet. Det blir super! Vi ska på Lille Herbern på Bygdøy, och håller tummarna för fint väder. Om man ska tro på metrologerna så ska vi inte hoppas på för mycket :oS

Fredag efter jobb (vet inte helt hur effektiv dag det blir på jobb, men planen är iallafall att jag ska dit) så sätter vi oss i bilen och kör ner til Sørlandet. Blir en helg i Risør med Oddvar, Mari och eventuellt Andreas. Härligt härligt!!

Lite avundsjuk på syster som bara har en dag kvar att jobba innan semestern börjar. Men det är hon värd, får hoppas att de får en knall tur till Spanien innan de kommer på besök till Tvedestrand och jag också tar mig lite semester. :o)

Länge sedan sist..

Ca 2 veckor sedan sist, tiden bara flyger iväg!! Har egentligen inte så mycket att skriva, men tar en snabb uppdatering innan jag ska packa.

Carro var ju här en helg. Det var väldigt trevligt! Blev mycket shopping och massa girltalk, precis som det skulle vara! :o) Får inte gå så länge till nästa gång!

Helgen efter var vi barnvakt til Martin och Thomas, och tro mig. Har man inte barn själv och är van vid det dygnet runt så tar det på att passa den fredag-söndag. Jag somnade 2sek efter att jag lagt huvudet på kudden på søndagkvällen! :o)

Annars sker det väldigt lite här just nu, bara jobb på veckorna och helgerna fullspäckade. Har en "fri" helg fram till mitten av augusti. Är ju på sommaren man lever och tar igen det man sitter inne i soffan under vintern. ;o)

Nu ska jag packa, blir en tur til Köpenhamn i helgen. Gläder mig väldigt!!


RSS 2.0