Ny vecka..

Tisdag och snart har halva veckan gått.. Går så otroligt fort!
Festen hos Oddvar i lørdags var bra, vi var ca 50 pers. Endast en liten olycka så det ær ju ett vældigt bra facit. :o)

Søndagen sov jag vældigt længe, sedan åkte vi till Oddis før att hæmta bilen. Mari lagade våfflor till oss och så såg vi nær Lyn vann øver Godset på TV. Mys..

Igår och idag har det varit ganska mycket att gøra på jobb. Har jobbat øver båda dagarna och har sækert en eller två dagar till med øvertid denna veckan. Momsuppgøren ska in senast på fredag. Igår gick en stor del av dagen till att lægga in en ny kund. Saldoinnlæggelse och bevegelser.. var en riktig flashback till skolbænken. Får nog føreslå en klassfest snart.

Nu ska jag lægga mig på soffan och læsa ett tag. Stian ær på jobb, antar att jag somnar innan han kommer hem.

Sommarbilder..

Liten tur på fjorden i Tvedestrand
         

Risør
                

Danmarksturen
           

Jag mötte väggen..

Det var ett tag sedan sist. Jag har inte haft tid eller ork till att skriva här. Jag har mött den där välkända väggen. Den är fruktansvärt irriterande!
Åkte till Tvedestrand förra måndagen, lite ont i halsen redan då. Men knaprade Doc´s och Fishermans och hoppades på att det skulle ordna sig. Men det gjorde det inte. Första natten fick jag feber och den höll i sig några dagar. Kroppstemperaturen varierade kraftigt mellan hög och låg och alla mina krafter försvann. När helgen närmade sig var jag nästan bra, men förkylningen satt kvar och det gör den fortfarande. Vi fick besök av Anne och Tore, väldigt trevligt! Vi kom oss igenom de gamla traditionella spelen, Den försvunna diamanten, Babuschka, Sänka skepp osv. :o) Ganska lugn helg, med god mat och goda vänner. Passade mig helt fint med tanke på formen.

I måndags började jag nytt jobb, www.r-c.no. Mycket nytt att sätta sig in i!! Jag har aldrig varit borta i de programmen som de använder där, så det blev MYCKET info. Måndag och tisdag blev jag lite insatt i de olika programmen och kunderna jag ska ha hand om, 33st :oS Tisdag kväll var jag helt utslagen igen! Febern kom tillbaka och huvudet var otroligt tungt! Onsdag och torsdag spenderades i sängen, noll krafter i kroppen. Allt var tungt, till och med att gå på toaletten blev ett ork och jag höll mig hellre så länge det var möjligt. Dåligt samvete och jobblusten gjorde att jag gick på jobb igår. Fick gjort en del, men märkte fort att krafterna ännu inte är närvarande. Kom hem från jobb kl.17, somnade direkt! Vaknade vid kl.19 var uppe i 2timmar och sedan somnade jag igen, vaknade kl.9 idag. Idag (fram till nu) har jag bara tagit det lungt, varit och solat, hoppas på att det ger lite energi. Lovar att jag ser verkligen ut precis som jag känner mig. Om några timmar kommer Stian hem, det blir skönt! Har inte sett honom på hela veckan. Åkte till Danmark på kurs med jobbet på måndag, kom hem vid kl.23.30 på torsdag och igår drog han på jakt innan jag kom hem från jobb. Ikväll ska vi på fest på Korsvoll. Blir säkert väldigt trevligt! Kommer antagligen sjukt mycket folk.. Oddvars mål är att ha noll kontroll, det lyckas han säkert med ;o)

Home sweet home..

Hemma igen, båten var inne kl.09.30 idag och vi var hemma en timme senare.
Glömde totalt bort att vi har bilen på Tåsen, så nu sitter vi här billösa. Väntar på att Stians föräldrar ska komma inom och sätta av båten, så Stian kan bli med och hämta bilen.
Dagen idag har jag tillbringat i sängen, helt slut! Skulle kunna somna nu också, men är väl bäst att inte förstöra dygnsrytmen totalt.

Fredag efter jobb bar det alltså av till Køben.. Blev en mysig kväll med god mat och god dricka.Jag la mig dock ganska tidigt, och ville vara i fin form för shopping i Köpenhamn. Lördagen startade med frukost på ett cafe, det var sjukt gott!! Jag åt en clubsandwich, den största jag någon gång har sett! Var 4 kyckingfileer och jag orkade så klart inte äta upp. Men det var en riktig upplevelse! Vi delade sedan på oss då alla inte var lika intresserade av shopping. Gissa var vi hittade dem sen?! Jodå, på et cafe med vars en öl. Men det är väl så det ska vara när man är på tur ;o)

Tillbaka på båten så gick ett gäng för att bada och bli avkylda. Själv valde jag att ta en kall dusch och lägga mig i sängen för att läsa, men somnade nog efter 3min. Vaknade en timme seare av att Mari bankade på dörren. "sov du?" nej nej, absolut inte, jag låg och läste lite.. haha! Vi slappade lite till innan killarna kom och vi var tvugna att ordna oss inför kvällens buffe. Lika gott som kvällen innan, men denna gången gjorde vi inte samma misstag, dvs. vi kastade oss inte över maten för att allt såg så gott ut , vi njöt av maten och utnyttjade tiden vi hade på oss. Där efter entrade vi tax freen, fyllde kvoten och inköp för kvällens bruk. Fest i lugar 6704 och sedan vidare till "heven 11", nej Helge, det var inte jag som var full, det hette verkligen så! När jag avslutade kvällen vet jag inte, men jag vet att det var en väldigt trevlig kväll som sammanfattade hela turen.

Väskan står nypackad i hallen, ikväll eller imorgon drar vi ner till hytta på Sørlandet. Underbart!

Styr skeppet..

Sista dagen på KLP.
Har precis ätit min sista sallad i kantinen och jihu, klackarna i taket, de hade faktiskt potatis idag. Inte illa!!
Idag ekar det tomt här på kontoret. Normalt är vi 14st här, men nu är vi 5st. Hanne (den andra sommarvikarien) och jag är ensamma "på golvet", de andra 3 är lite högre bossar som inte håller på med det samma som oss. Så nu är det vi som styr skutan.. haha.. men det går bra det! Vi är faktiskt ganska duktiga, och vi är experter på tillbakaföring av bilag ;o)

Men jag tänker gå hem om ca 2 timmar, eller inte hem. Ska möta Oddvar och Mari för att tillsammans med dem bege mig till Vipetangen. Därifrån går båten till Köpenhamn och den ska vi åka med i helgen. Möter upp Anne, Tore, Helge och Silje på båten. Och Stian så klart. Blir helt säkert väldigt trevligt. Shopping i Køben med massa vänner, helt super!

Imorgon är det dags för dam dam ta dam, dam dam ta dam... Linda och Trond ska gifta sig!! :o)
Gläder mig väldigt til nästa gång vi ska ut och ta en kaffe, få höra allt om hur det var.
Linda, då ska du ta med dig MASSA bilder!!

Nej, nu får jag fortsätta med att lägga in lite resultat här. Så att jag kan ge en av bossarna lite mer jobb. De är just nu väldigt upptagna med halvårsregnskapet och det jag håller på med nu ska ingå i det.

Är förresten ganska skrämmande, om 1år är det JAG som ska utarbeta halvårsregnskap för flera olika företag. Lilla jag liksom..

tid igen

Da er det nest siste dagen her på KLP. Føles ganske rart. Nå skjønner jag jo faktisk mye av hva jeg driver med og har sluttet å spørre om ting og tang. Nå vet jeg hva jeg skal gjøre med alle de 100 forskjellige papirer som kommer til meg. Og jeg vise andre og forklare hva det er hvis det trengs. Det trodde jeg aldri skulle skje for 2 mdr siden. ,o)

 

Har nå sorterer papirer og lagd lister til de jeg har jobbet for. Sånn at de kan se hva som er gjort, hvilke ting som er à jour og hva de må starte med når de kommer tilbake. Flink jente!

 

Har hatt mye å gjøre i det siste. Besøket av Tommy og Erika var veldig hyggelig. Bare synd for dem at de fikk sitte på Gardermoen en hel dag pga innstilt og forsinket fly. Når de dro kom søster og Olof. Kjempe hyggelig det og! En snabb tur til Tvedestrand og så videre til Risør. Soph var litt skeptisk i starten av skogsturen, men det gikk nok raskt over når vi kom frem. Eller? Var en super helg med mange gode venner, mye god mat og drikke, lite søvn og så fikk vi besøkt trebåtsfestivalen.

 

I morgen drar vi noen stykker til København en tur. Båten fram og tilbake og noen timer på strøget. Det blir deilig og avslappende! Gleder meg til shopping ;o)

 

Det var en sjapp oppsummering av hva som skjedd den seneste uken. Har så klart skjedd mer, men det trenger jeg ikke å skrive her. Noe må man beholde for seg selv! ;o)

 

I dag blir forresten Malva 1år, hipp hurra på din store dag!


 NB! De som lurer på hvorfor jeg skriver på svorsk.. Sitter som sagt på jobb og har akkurat laget noen lister. Så nu later jeg som jeg fortsatt gjør det. Haha.. Skriver jeg på svensk så blir det MASSE røde streker under ordene og da skjønner de som går forbi kontoret mitt at jeg gjør noe som ikke tilhører jobben. That´s why!

Och jag vet inte varfør texten blir olika stor nær jag klistrar in det hær. Får ordna det hemma senare nær jag får tid.

RSS 2.0