Smack!

Var ju som sagt barnvakt igårkväll, siter nu är med en fin liten fläskläpp. Jag hade glömt hur det känns. En väldigt märklig känsla i munnen faktiskt.

Nej, det var inget barn som gjorde det med vilje. Lille T har bara otroligt stark vilja och när han inte får som han vill slänger han sig fram och tillbaka när man lyfter upp honom. Men vilket barn på 1,5år gör inte det?? Jag tänkte dock inte på det när jag tog upp honom och från jag lyfte honom till smällen tog det två sek. Jag tror han fick lika ont och blev lika överraskad som mig. Sånt som händer..

Nu ska jag ta tag i mitt projekt med att sätta in kort i album. Ligger liiiite eter kan man väl säga. Jag är på turen til Portugal som var i augusti.... för ett år sedan!!! Så det är en del att göra nu. :o)

Njut av en fin söndag!!


Hösten är här..

Äntligen helg igen! :o)
Nacken är inte helt bra, men lite bättre så det går åt rätt håll så då ska man inte klaga.

Ett säkert tecken på att hösten har kommit är att jag blivit änka igen, jaktänka. Jakten startar lite tidigare i Sverige än i Norge så just nu befinner killarna sig i Sverige på jakt. Första helgen ensam känns lite konstig, men sedan vänjer man sig.. Stian är borta denna helgen, nästa helg ska vi till Tønsberg och sedan drar Stian iväg på 2v jakt uppe i norra Norge. Det blir konstigt det!! Så lång tid utan honom... Kommer inte ihåg sist jag var borta från honom så länge. Men medan han går omkring ute i skogen så ska jag en tur hem till Landskrona så tiden kommer nog att gå ganska fort ändå, får man hoppas! :o) Det är inte det att jag inte klarar mig 2v utan Stian, för det gör jag. Det är mer känslan.. Ingen som sover vid sidan, ingen att vakna tillsammans med.. liksom bara så ensamt..

Blir en ganska lugn helg för mig. Idag var det "UT-drickningsfest" för Tonje, Håvard och Axel. Kommer bli tomt på jobb utan Tonje, vi får hoppas att hon tittar förbi ibland. Imorgon ska jag vara barnvakt på Kollen och söndag har jag absolut inga planer, något som är ganska skönt! :o)Stressad, jag??

Stress nacke var diagnosen. På vanligt språk kraftig inflamation i musklerna i nacke och skulder.
Skønt att ha fått riktiga piller som ska hjælpa. Hoppas på att vara frisk, eller iallafall bættre, till helgen ;o)

Ser nu riktigt noga så ser du..

Sitter här på jobb och känner mig som en mupp.

Vilka kort, herre gud vad jag är missnöjd med dem! Close-up deluxe! Du kan nog se alla näshår på de korten. (Om jag nu hade haft så långt näshår alltså) Gruppkort om 30min, får hoppas att det blir lite bättre.


(Jag jobbar förresten här för den som undrade det.)


Något som inte är bättre är min nacke. Ska till läkaren idag kl.15. Får hoppas att han ger mig något som kan ta knäcken på smärtan! Men fram till dess är det bara att jobba på..


En dag som denna..

Sitter på jobb och borde jobba, men får inget gjort. En del halvårs rapporter som ska vara klara imorgon. Men jag har en nacke som värker väldigt och stor lust att gå hem.


Imorgon är det lite skolaktigt här på jobb, det är nämligen dags för fotografering. Kom att tänka på den där känslan man hade i skolan, vad ska jag ha på mig? Hur ska jag ha håret? Jag måste ju se bra ut... Usch, vilken tur att man växt ifrån den nojan nu! Nu är det inte så mycket att välja på.


Annars är allt på topp här i Oslo. Resan till Rhodos var helt underbar! Goda vänner, god mat, god dricka, väldigt varmt, mycket sol och slappande och underbar strand, alltså precis som det var tänkt!


Nu är det bara 2v sedan åker jag hem till Sverige en liten tur. Det ska bli mysigt, "moster" ska på shopping och sedan bara mysa med vänner och familj. Åh.. vad jag längtar!


Uppdaterar bilder senare, nu tänker jag plocka undan och gå hem. :o)

...lite senare...

        


Packat och klart!!

Ses om en vecka!  ;o)

2 veckor och 6 dagar

sedan sist, næstan 3 veckor. Tiden flyger ivæg!
Så mycket som har hænt sedan sist.

Tror det børjade med att vi var på hyttetur på Tjøme helgen efter vi varit i Sverige. Ledig från jobb på fredagen så torsdag kvæll kørde vi mot Tønsberg. Hade fullt upp hela helgen emd att besøka olika vænner och så var vi på Slottsfjells festivalen. Precis som jag trodde så var det inte alls något før mig, men nu har jag provat på det också :o)

Sedan kom mamma och pappa upp på besøk med Eric och Mio. Var en otroligt mysig vecka, med två hærliga killar och super bra væder!! :o) Først var vi hemma i Oslo några dagar innan vi åkte ner til Tvedestrand och koste oss. Sol, bad, båt, fiske, god mat och massa lek. Bra blandning!

Helgen som gick var det dags før den årliga Risør turen. Denna gången var vi fler æn någongång tidigare, 26st. Var ledig fredagen æven denna veckan och åkte alltså ner på torsdag eftermiddag/kvæll. Full fest med en gång! Det ær verkligen svårt att førklara stæmningen i Risør før någon som aldrig har upplevt det innan. Dær finns det inget som heter att man går øver grænsen eller att man druckit før mycket... Bara man sjælv som får førsøka ha kvar sina egna hæmningar och inse nær man bør ge sig :o) Jag klarade mig fint alla kvællarna, men måste erkænna att jag tror jag blivit før gammal før full fest 3 dagar i rad.

Nu ær det fullt kør på jobb igen. Har varit ensam i 3v, så nu ær det ganska skønt att bara ta hand om sina egna saker igen. Denna veckan blir det mycket att gøra, vill komma lite føre "schemat" eftersom jag ska vara ledig næsta vecka. På søndag morgon vid kl.07.00 sætter vi oss på flyget till Rhodos. Som jag længtar, en vecka att bara slappa i sol och værme. Væderutsikterna ær på topp, 27-28 grader varje dag før den som var intresserad av det  ;o)

RSS 2.0