Så är det!

image95

Nu är jag klar med detta!
Jag gillar inte "bedrevitende", och jag har inte lust att skriva blogg längre.
Jag har inte lust på korkade kommentarer direkta och indirekta från folk som inte känner mig, eller tror de känner mig. Så nu lägger jag ner. De som känner mig får veta det de behöver på andra sätt..

Kommer kanske tillbaka, vem vet??

God natt...

Nu ær jag sliten, så trøtt!
Ska bli en lång, lugn skøn helg, det ser jag fram emot..
Var en mysig kvæll igår och en trevlig kvæll idag, dock ganska tidigt slut.

Folk førændras, så ær livet. Det ær både positivt och negativt. Den jag ær idag ær inte den jag var før 3månader sedan och den jag ær om 3 månader ær inte den jag ær idag. Sånt ær livet!

Detta ær MIN blogg. JAG skriver det JAG vill, ger uttryck før det JAG vill och det JAG kænner och menar, hær och nu..
Carpe diem!

God natt!


It´s over..

studentlivet är över! Känns väldigt vemodigt.
Ska bli skönt att tjäna pengar igen och leva ett "normalt" liv.
Men jag kommer att sakna mina klasskamrater och lärare.
Var ute igår efter examen, åt gott och de flesta drack också väldigt gott.
Hade det så otroligt trevligt tillsammans!! Blir helt klart reunion. Kanske inte efter AB´s önska som var en gång i månaden, men iallafall en gång i halv året tycker jag ,o)
Kramkalas när jag och Afi skulle dra oss hemåt. Ska ju börja jobba idag. En fredag och dagen efter examen, vad tänker de med??? Fick också kram och suss på kinden av läraren och så viskade han en sak i örat på mig som gjorde mig väldigt glad :o)
Men det hjälper inte så mycket nu, det är NU jobben ska göras!
Ikväll ska jag ut med några från gamla jobbet, det ska bli kul att träffa de igen! ;o) Och imorgon, så ligger jag raklång i sängen hela dagen. Funderar dock på att ringa Colusseum Spa och höra om de har någon ledig massage-timme imorgon. Det är jag värd!

Hur examen gick?? Absolut ingen aning!! Men jag är glad om jag får en C..


Nu måste jag springa för att komma mig på jobb, vill inte starta med att komma försent!


Allt för snart..

.. är studentlivet slut! Om 24 timmar är jag inte längre student.
Då är examen över och vi sitter då allihop på Egon och äter något gott.

Imorgon är det då dags för den stora examen. Det är helt hemskt! Jag kan inte sova på nätterna, vaknade i natt och undrade hur man egentligen räknar maximalt utbytte på årsresultat. What?! Jag tror jag kan det, jag tror jag vet det.. Men säker känner jag mig aldrig! Och imorgon kan jag inte fråga Linda eller Maggie om jag tänker rätt, imorgon är det 6 timmars stillhet. :oS

En sak jag har funderat över ett tag nu är varför, varför umgås folk med personer de inte gillar? Först umgås de massor med personen, men när den personen inte är där så haglar det kommentarer om vilken speciell person detta är, att man är glad att få lite paus från denna personen osv. MEEEEN.. plötsligt dyker denna personen upp igen och *VIPS!* "Åh, vad jag har saknat dig!"  Ugha.... Att man orkar!

Är du vuxen???

logo
Er du voksen?
Du har lagt fra deg de verste ungdomssyndene, men kan nok ikke betegnes som voksen ennå. Du henger fremdeles med på det som skjer, men har utviklet evnen til å legge merke til hybelkaniner og sette pris på noen av voksenlivets goder.
Ta denne quizen på Start.no

varm natt?!

I natt var det väldigt väldigt varmt!
Vi hade en fläkt inne på sovrummet för att göra det lite lättare att komma sig igenom natten. Men det stängde Stian av flera gånger under natten, i sömnen! Då blev det kokhett och jag vaknade direkt! Bankade på Stian för att han skulle starta fläkten igen, som han undrade vem som stängt av. Ja.. jag undrar vem???

Det var tydligen inte bara jag som hade en jobbig natt!
Det har varit den varmaste natten i juni på 70år.
Läs här!!

Linda, läs!!!

Det är allt för dumt med detta vädret just nu! Det förstör mina planer på att sitta inne och läsa på allt till examen. Meeen.. man ska ju inte klaga på detta vädret. Är ju det vi längtat så länge efter, min självdisiplin måste bara bli bättre ;o)

Igår var jag och Stian på Bogstad, väldigt skönt, otroligt varmt och massor av folk! Lite senare på eftermiddagen körde vi upp på Kollen för att passa Teddie i några timmar. Var 5-6 grader svalare där och det var väldigt behagligt!

Nu sitter jag här och försöker läsa lite, går sådär.. :oS

Förresten.. jag byter mobiloperatör idag. Kom dock på igår att jag tror att min tlf är låst, så vet inte helt om det nya kortet funkar. Blir spännande att se! Blir kanske utan mobil i några dagar.. vilken frihet! Är ju en frivillig sak att ta den med sig, men man gör det "automatiskt". Tänk så skönt att bara inte ha den i några dagar.. out of order!

Saknaden

Pratade precis med mamma, de har Eric och Mio i helgen.
Medan mamma berättade om deras dag så hör jag Eric i bakgrunden "FARMOR!" "FARMOR kom!"
Vilken fin röst, usch, nu gör det så ont i mig! Så länge sedan jag träffade alla barnen där hemma.
Jag saknar dem otroligt mycket!!

Tänk vad jag vet...

...vaknade för en timme sedan.
Jobbig dröm och otroligt varmt! Är redan nu över 20grader.
Idag måste jag få läst lite, men det är svårt i denna värmen :oS

   

Ut på tur..

balkongen är underbar, vädret är underbart!
Det var så varmt att jag var tvungen att gå ner i källaren och leta upp vår fläkt och sätta den brevid mig när jag solade. Det hjälpte lite, men det var ändå väldigt varmt! Nu är det 31 grader i skuggan här på Jar. ,o)

Cirkus på Øvrevoll, och för få minuter sedan gick cirkusfolket på tur med elefanten. *BOOM BOOM BOOM* Det var något annat än det vanliga *klick klack* *klick klack* *klick klack* Stackars elefant, tänk så varm han/hon måste vara!!

Var i butiken för att handla lite mat. Körde upp till Eiksmarka, men där var kylar och frysar helt tomma. Hmm.. synd om dem att systemet är ur funktion. Mycket mat som blir förstört! Kör vidare till coop, men.. också där var det helt tomt! Nästan, personalen höll på att plocka bort alla varor. Kylar och frysar klarar inte denna värmen sa de. Nu var det 20 grader i kyldisken. Så nope... jag fann inget smarrigt att äta. Nu blir det bakad potatis och sallad.

never again!

image92
Hela långa dagen bara för mig själv!
Jag och Tidemand leverte oppgaven igår och en stor sten slapp
från mina skuldror. Otroligt härligt!
Inga fler kvällar och helger ska gå åt till att sitta vid datorn och jobba med oppgaver!
Det er finito!!

Kjørde Stian och Terje til jobb idag.
De ska med danskebåten, oslobåten eller vad man nu kallar det.
De ska iallafall med DFDS till Køpenhamn med jobbet i helgen.
Jag ser faktiskt fram emot en lugn och skøn helg.
Göra precis som jag vill, när jag vill!

Och just nu.. ska jag gå ut och ordna på balkongen!
Ska spendera hela dagen där i solen..
.. bara njuta av att göra absolut ingenting, utan bara vara!
23 grader är det på termometern i skuggan, just nu kl 9.35 
me like alot!!


Sol, sol kom til meg..

.. den är här!
Och jag njuter av den!

image91

Djup suck..

Sitter och borde skriva på oppgaver. På fredag skal mappen in till summativvurdering och då har jag inte længre møjlighet att påverka mappebetyget længre. Så jag borde skriva massor nu!

Men gør jag det? Nej.. :S Jag klarar det inte, jag bara sitter och ser på det...
Usch.. jag gillar inte detta!

I eftermiddag ska jag passa Teddie, så då får jag heller inte gjort något..

It sucks!

image90

Evig saknad..

image89

Den där boken..

..som jag läste som var otroligt dålig, den är jag nu klar med.
Jag måste säga att den tog en oväntad vändning och de sista 5 sidorna i boken gjorde den helt klart läsvärd! Men det går ju inte att bara läsa sista sidorna, då får man inte med sig vad som sker. Man får pina sig igenom boken. Men den som väntar på något gott...
Erkänner att det rann faktiskt tårar ner för mina kinder när jag la den ifrån mig
.
Det som var jobbigt med boken och som gjorde att jag tyckte den var dålig var att det var inte en löpande text. Man följer och ÄR de olika personerna. Ser alla situationer från alla involverades sidor och synpunkter. När du läst om samma situation 4 gånger så kan du den! Men som sagt sista sidorna gör den läsvärd!

image88


RSS 2.0