Hipp hurra!

Hipp hurra før min ælskade syster idag! :o)
Vi ses imorgon!

Fick førresten værldens bæsta start på jobb dagen. Liv och hennes dotter hade varit i farten hær på morgonen. två skålar med godis, en fin tårta med ljus, kaffe, en flaska vin och ett super fint kort. Så otroligt glad før att jag har så otroligt søta kollegor. :o) Nu ska jag njuta av dagen och tanken på att semestern børjar imorgon!

Snart semester!

2 dagar kvar till 2 veckors semester, glæder mig väldigt mycket.
Men gud så mycket saker man måste hinna med precis innan semester, jobba undan massor, få ordna hemma och så ær det något jag inte vill skriva så mycket om nu som tar mycket av vår tid och det ær det vi prioriterar mest just nu.

Men om 2 dagar ær jag hemma! Hemma i Landskrona :o)
Stor karneval i helgen och det brukar vara den helgen på året man træffar alla gamla vænner och klasskamrater. Har redan några dejter som jag ser fram emot. Planen ær att vara i Sverige ca 1 vecka och sedan åka till Tvedestrand den sista veckan. Då får vi dock sællskap av Sophie, Olof och Anton. Ikvæll var jag en tur hos snælla Anna Stina (Gizmolinas) och hæmtade en matstol som jag fick av henne, tanken är att Anton kan ha den nær han ær hær. Tusen tack! :o)

Nu ska jag jobba lite innan jag ska se till att Stian har fått med sig allt han ska ha med, eller allt jag tycker han ska ha med ;o)

Ønskar alla en super sommar, vi får satsa på att det fina vædret kommer tillbaka snart! :o)

RSS 2.0