Vilken dag!

Jag kom mig upp på spinningcykeln sist jag skrev. Træningen gick fint, men natten som føljde var jobbig. Det var tungt att andas, precis som om jag andades genom ett sugrør. Det gick inte helt øver till dagen efter, så jag tog en liten tur till doktorn før att få något som kunde lossna upp lite. Men han hade inget, han skickade mig med ambulas till ahus. What?? Varfør skulle jag som kænner mig frisk bortsett från lite tungt att andas åka ambulans?? Men jag fick sjælv gå ut till den, jag satt upp och det var inga sirener, så det var inte såå farligt.

Efter måååånga timmar på ett tråkigt sjukhus, många tester (jag lovar, de har testat mig før ALLT!!) och de konstaterade att jag borde vara frisk, men jag ær det inte. Så nu ska jag på utredning før astma, så værre var det inte æven om jag har en mor och syster som nog trodde att jag var døende eller något.

Nu ligger jag i soffan och ska gøra de resten av helgen.

                                 

20.januari 2010

Idag fick jag se resebekräftelsen, men åhh.. bikinisäsongen är plötsigt precis runt hörnan.
Blir lite stressad av det.. Lite man får gjort med det just nu. Men jag får kanske leta fram cykelbyxorna och sätta mig på spinningcykeln ett tag, den står ju ändå framför TVn, och eftersom jag ska se ett program 18.30-19.30 så kan jag ju lika gärna sitta på cykeln och se det.. Lite är bättre än inget, eller hur!

Soo long!

Long time, no blogging..

Det är väl på tiden igen :o)
Mycket som har hänt sedan jag bloggade sist. Vi har varit på en helgtur i Göteborg med några vänner, en del julbord blev det också i december, världens bästa Cajsa var här på besök en helg, jag har varit hemma i Sverige och firat en helt underbar jul som gick allt för fort, det nya året startade på Majorstuen och starten på det nya året har varit helt super.

Sedan jag kom tillbaka efter julen i Sverige har jag bara suttit och drömt mig bort till varmen (vi har haft mellan -23 och -28 grader här i över en vecka, idag är det varmt ute, bara -10). Igår fick jag ett telefonsamtal från svärfar om att nu var resan bokad. 16 dagar till Thailand. Underbart! Dreams can come true!

Men innan avresa så ska vi hem en tur till Sverige. Fira att charmtrollet Anton blir 1år och att hans underbart söta kusin blir 7år (var tar tiden vägen??). Vi ska också på den sedvanliga jaktmiddagen med Stians jaktlag i februari. Denna helgen ska Stians kusins barn, Martin vara hos oss. Så tiden kommer att gå fort och jag gläder mig!! :o)

Just nu sitter jag här "nyopererad" eller vad man säger. Har varit hos doktorn och tagit bort ett märke/ en klump som jag hade på benet. Ett minne från en sandmyra på Fiji 2004. Har lite ångest för att bedövningen ska släppa och att det ska göra väldigt ont då, men är helt säkert bara jag som är en liten pyse. Kommer säkert att gå så bra så.. :o)

Nu ska jag laga hemmalagad pizza, fredagkväll är det lov att mysa lite extra! :o) God helg!!

              


RSS 2.0