Hemma hos mig..

..såg det ut så här i eftermiddag. Och nu är det mer..

      Redan???

Det snør, det snør, tiddeliboom...

Mycket som hænt i natt, knivdrama och gisseldrama i byn, Sterling i konkurs.. får væl uppdatera mig under dagen. Men nu måste jag jobba lite.. :o)

Det finns hopp!

Nära 9 av 10 besegrar bröstcancer

I genomsnitt 87,4 procent av alla kvinnor i Sverige som får bröstcancer överlever, visar Cancerfondens bröstbarometer som bygger på siffror från Socialstyrelsen.

Högst är överlevnaden i Stockholm med 89,2 procent följt av Dalarna och Uppsala. Längst ner på listan över hur många kvinnor som fortfarande lever fem år efter att ha fått sin diagnos finns Blekinge med 85 procent.

För 20 år sedan överlevde i genomsnitt 78 procent av kvinnorna. Cancerfondens mål är att 90 procent av alla som får bröstcancer ska överleva sin sjukdom. Men då måste fler kvinnor gå regelbundet på mammografi, enligt Cancerfonden som framhåller att kvälls- och helgöppet skulle underlätta

Från Expressen

Jag håller tummarna, detta ska gå bra!
Du är en riktig kämpe!


Blixtrar och dunder..

magiska under!

Stabæk Fotboll, som är laget man ska hålla på om man bor där vi bor, vann idag den norska serien. Dette gjorde dem på hemmaplan. Stadion ligger 5min från oss och nu är det massa fyrverkerier och smällar ute. Egentligen är jag ju Lyn-fan, men Stabæk ligger också lite varmt om hjärtat. 4 spelare och tränaren är från Landskrona, så det var kul detta! Grattis grabbar, går lite bättre för er än vad det gör för er gamla klubb..

                                                             Lycka till i cup finalen också!


Nu var ...

Nu var det länge sedan jag skrev ett förnuftigt inlägg här, så det är väl på tiden?!
Inte helt säkert att det blir så mycket förnuftigt, men nu skriver jag iallafall...

Sker mycket här, kommer inte ihåg en helg som varit helt utan planer sedan i starten av maj. Men denna helgen har ändå varit ganska lugn. Igår kväll var jag barnvakt till Teddie, det innebar övernattning och upp med tuppen idag. En liten energibomb kan man väl kalla honom, men en riktig charmerande sådan!

För några helger sedan var jag och Stian en tur i Sverige, närmare bestämt i Skara. Där hälsade vi på väldigt gamla vänner till mig som jag inte sett på riktigt många år. Faktiskt så många år att jag inte helt vet hur många år det är sedan sist, 5-6 skulle jag tro. Det var väldigt trevlig helg och mycket som förändrats sedan sist. Vi sa alla att det ska inte gå så länge till nästa gång vi ses. :o)

Helgen efter det var vi också i Sverige, men denna gången var vi.. håll i hatten.. på JAKT! Jepp, jag var med på jakt, men jag sköt ingenting, det gjorde ingen annan heller för den delen. Var också det en mysig helg på ett litet torp med goda vänner, god mat och dricka..

Nu är det dags för en ny vecka med jobb. Men denna veckan blir bara 4 dagar, på torsdag kommer nämligen mamma och pappa upp på besök. Alltid lika trevligt! :o)

Nu ska jag återgå till mitt av och på kvällsnöje....

Tvångstankar

Någon mer än jag som lider av dessa??
Jag lider av 2 tvångstankar. Kan väl inte påstå att de är väldigt allvarliga eller skadliga för mig.
De är bara väldigt jobbiga ibland. Men antagligen inte för någon annan än mig själv...

Vad är det då det handlar om??

Den första är att jag klarar inte av att skåp och lådor står öppna. Spelar ingen roll om det bara är en liten springa eller helt öppen. Nej, allt MÅSTE stängas och ingenting får lov att vara i kläm! Detta tycker Stian är väldigt roligt, så ibland när jag har gått och lagt mig så lägger han in något i ett skåp och "glömmer" stänga det. Då måste jag upp ur sängen för att stänga detta skåpet eller lådan. Jag kan bara inte ligga kvar, det kryper i hela kroppen på mig!!
Någon annan som "lider" av det samma??

Den andra saken är om möjligt ännu dummare. Toalettpapper!! Fliken måste vara ut, så är det bara. Om jag kommer någonstans och fliken är in, då ändrar jag på rullen så att den kommer ut. Kanske inte helt smart när jag är på besök hos andra, men det bara blir så...

Ännu ett test..Men längst er på sidan står det:

Husk: Det er ikke mulig å være 100% sikker,derfor er det ingen garanti av noe slag om at et forhold mellom disse to menneskene vil fungere/ikke fungere. Informasjon som blir tastet inn blir IKKE lagret. De som har laget dette programmet er på ingen måte ansvarlige for ting brukerne av dette kan gjøre, utfra resultatet. Legg merke til at denne siden ikke har noe seriøst over seg, hva det enn blir gitt uttrykk for.

En blick i framtiden??Precis som många andra var jag ju tvungen at testa... hahaha
Men lite søt blev hon ju ;o)RSS 2.0