Snabbis..

Precis kommit hem från jobb. Hinner med en liten uppdatering!
Underbart væder, ær verkligen "hemskt" att ha kontor med utsikt øver Aker Brygge dagar som detta. Har ju ingen lust att gå in och jobba efter lunch ute i fin vædret.

På fredag kommer Carro. Åhh som jag længtar! Blir en mysig helg med massa shopping och girltalk! Me love!! Extra mysigt med en gammal væn som man kænt typ alltid, kænns det som. :o)

Nu ær det dags før mat, sjælvklart grillat ;o)

Dags igen..

Jag är riktigt dålig på rubriker, så är det bara!!

Ett tag sedan sista uppdatering, sedan dess har det hänt massor!
För en vecka sedan kom mamma, pappa och min brorson Mio på besök. Verkligen mysigt att ha dem här!!
Jag gick från jobb vid lunch på fredagen och mötte dem på Karl Johan. Mio var väldigt ivrig efter att få en norsk flagga som han kunde vifta med. Så söt han var!! Blev lite bortskämd.. Men jag ser ju inte honom så ofta som alla andra så det får vara lov ibland! ;o)

På 17 maj vaknade vi upp till snö och regn om vartannat. Det var inte precis det vi hade beställt!! Men det blev till att gå upp på loftet och ta fram vinterjackan igen. Vi startade dagen med en härlig frukost hos Stians föräldrar där hela gänget var samlat. När den värsta nederbörden gav sig åkte vi ner till stan så att Mio skulle få se på barnetåget och vifta med sin flagga. Och som han viftade!! Vi fick även en liten stund på en uteservering innan vi åkte hem och värmde oss lite. Men bara en liiiiiten stund. Det var nämligen tivoli på galoppbanan brevid oss och dit var vi ju tvugna att gå. Här blev det pilkastning, karusellåkning och studsmatta-i-gummibands-hoppande. Det slutade med att vi gick hem med 2 nallar (en 1 pris och en 2 pris) och en uppblåstbar yxa, allt vunnit av Mio själv, han var super duktig på att kasta pil. Men innan vi gick hem var det galopptävlingar V75 eller vad det heter. Väldigt spännande!!

Söndag var det Holmenkollen och tittade på utsikten över Oslo. "WOAW, så fint, man ser Oslobåten!!" var kommentaren. Det snea tornet var också spännande att se, för det såg man ju från hela stan. Vi var också en tur på Bogstad gård och såg på alla djuren innan vi körde hem och bakade muffins och myste resten av kvällen.

Måndag morgon var det dags för jobb igen och säga hejdå. Ganska jobbigt! Men det är ju inte länge till jag ska hem, 1,5månad, så det går bra!

Måndag och tisdag kvæll var jag barnvakt och när jag kom hem från jobb stupade jag i säng, totalt utsliten. Men vad gör väl det?! Snart helg igen!! :o)

Lång helg!

Helgerna borde alltid bestå av 3 dagar! Det är ju helt underbart!! :) Iallafall i detta vädret!

Lördag var vi som jag tidigare skrivit en liten tur i Sverige med Anne och Tore. Blev mycket god mat till frysen! Så nu ser jag fram emot all grillning i sommar ;o) På kvällen var det Frognerparken och grillning, vi och några tusen andra. Men det bästa med Frognerparken är att man behöver inte sitta "i knät" på någon annan, där är alltid plats. Några besök av brandbilen blev det (folk kastar engångs-grillar som inte slocknat helt i containern) och lite ut på kvällen var det en hel del polisbilar som patrullerade. Lite action blev det också när vi var på väg hem. Jag såg en liten polisbuss köra förbi oss och den andra körde precis bakom oss på gångvägen. Innan jag visste ordet av det så kom det poliser springande framifrån och bakifrån. Brevid oss föll de ena polisen och personen de jagade. Personen de tog var en av de som satt 5-6 m ifrån oss under hela kvällen. Vi vet ju inte grunden till varför de tog personen, men vi hörde hur det gänget snackade under hela kvällen och jag kan väl inte säga att jag är förvånad... Vi stannade inte för att se vad som skedde utan fortsatte gå med en gång, så vad som hände vidare vet jag inte.

Annars har helgen mest bara bestått av slappande, tennis, gå på tur och hemmalagad pizza. Nu är det städning som står för tur innan jag ska bort till svigers och inviga den nya grillen. :o)


Underbara sol!

Våren har kommit till Oslo! Helt underbart! 
Folk kommer ut från sina små gömställe, massa sol och grillning.
Är faktiskt lite plågsamt att sitta och jobba i kontor med utsikt över Aker Brygge. Drömmer sig bort hela tiden och önskar att man inte var på jobb. Lite dumt eftersom då tar allt mycket längre tid och det tar längre tid innan man kommer ut i finvädret.

Imorgon blir det Harry tur till Sverige med Anne och Tore. Ladda förråden inför sommaren, dvs vin och grillmat ska inhandlas. ;o)

Om en vecka är det 17 maj, mamma, pappa och Mio ska komma på besök. Gläder mig till det!!

RSS 2.0