Endelig!

Den första byrån är helt klar, står på sin plats och alla saker är nu lagt ner. Jag blev precis klar med den andre byrån och då ringde tlf. Svigers som undrade om jag ahde lust att komma och äta hos dem. Det passar mig helt fint eftersom jag ännu inte ätit frukost. Så nu blir det en snabb dusch innan jag sticker iväg. Blir sedan lite jobbing innan jag ska hem och göra klart. Blir nog en liten tur till ikea också, kompletering.. Men får se på det lite senare, är ju öppet till kl.21 så det är ingen stress!

Skal det vara fint

får man lida pin.. Har konkat och stått i idag. Snabbtur till ikea och køpte mina byråar. Fy f... vilket helvete att få det in i bilen och før att inte snacka om hur det var att få upp paketen till lægenheten. Pust, stånk och støn!!!

Nu har jag legat på golvet och skruvat ihop stommen till den ena byrån och nu ska jag sætta igång med lådorna. Den andra byrån tar jag imorgon. Min rygg ær inte helt på topp.

Var en tjej på 11år som sjøng Somewhere over the rainbow i Norske Talenter tidigare, åhhh... det var så otroligt fnt och mina tårar de børjade rinna. Ælskade ængel, vi saknar dig så!!

Se henne här Hon børjar sjunga efter ca 35 sekunder. Är inte så teknisk så jag vet inte helt hur jag får till att sætta inn klippet hær.

Snart helg..

Nu är det snart helg igen och jag vet inte när jag senast längtade så mycket efter en helg. Jag är så sliten, totalt finito! Massa att ta igen på jobb efter påsken. Börjar dock komma i fatt, men jag förstår mig inte helt på vad som sker med systemen. Saker som tidigare varit i systemen är plötsligt borta och då måste jag gå in i andra program och ordna det igen, där ska det fördela sig över natten och sedan ska systemen fungera igen dagen efter. Är inte första gången det sker, så jag vet vad man ska göra. Men vad fan gör man när det inte fungerar som det ska och det resulterar i att man inte får utfört jobbet man måste göra? Inte vet jag!! Jag skickade iallafall iväg ett mail där man säkert kunde läsa hur irriterad jag är på att det inte fungerar som det ska til både systemansvarig och chefen, får se om det ordnar sig till imorgon, 2 veckor för sent..

I helgen är jag gräsänka, Stian ska på hyttetur med Møgh, Oddvar och några till, ska typ hygga ved och ordna och ha sig. Själv tänkte jag göra slag i saker och köpa mig de byråerna som jag funderade på sist jag var gräsänka. Så står de bara här när Stian kommer hem och då kan han inte säga något! Men det blir en del jobb i helgen också, är ju inte bra att vara helt ledig... eller?!

Nästa helg ska jag bo på Kollen och passa 3 söta barn hela helgen, det blir mysigt! Tänk det är ett helt år sedan jag var med dem i Karibien, tiden går fort!!

Påsken är över

Påskledigheten är snart slut för detta året och den har gått väldigt fort! Allt för fort vill jag nästan påstå.
Åkte ner till Gilleleje i Danmark förra lördagen tillsammans med Stians familj. Det är en familjetradition de har, påsken firas i Danmark. Det var diverse aktiviteter och turer och vi var också hemma i Landskrona en express-visit. Bortskämd hos mor och far, besök hos syskon och lek med underbara syskonbarn, lite obligatorisk shopping med syster och det hela avslutades med att Stians familj kom över på middag. Trevligt trevligt!

Hemresan var egentligen planlagd till imorgon, men när erbjdandet om att komma hem till egen säng en dag tidigare än planlagt kom så kunde vi bara inte säga nej. Ryggen tycker det är ganska skönt att slippa den danska sängen och jag tycker det är ganska skönt att få en dag att packa upp och tvätta på innan man ska starta på en ny jobbvecka.

Packat och klart

kanske inte helt, men iallafall bokat och klart.

10-17 august befinner jag mig på Rhodos tillsammans med min älskling och Anne och Tore.
Det ska bli otroligt skönt! :o) Men nu är det ju en ganska stor utmaning.. bikiniformen... ups!

En dag kvar, sedan är det påskeferie... :o) Gläder mig väldigt, behöver det nu känner jag!

F....

FFFFAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAANNNNNNNNNNNNNNNNNN
NNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN!!!!!!!!!!!!!!!

Var har rättvisan här i världen tagit vägen? Jag blir så arg!!

Då är det dags..

länge sedan förra uppdatering. Har haft sjukt mycket att göra. Jobb, jobb och jobb..

Tog dock ledigt förra fredagen och fick besøk av min kära syster och pojkvän. Så torsdag kväll satte vi oss i bilen och körde till Norefjell. Vi fick även detta året låna stugan till familjen jag jobbade som au pair hos tidigare. Det var en otroligt härlig helg! Lungt och skönt, fint väder och man gjorde bara det man hade lust till. Måste tillägga att Soph blivit mycket bättre på längdskidor i år än förra året. När jag ville vända och gå tillbaka skulle hon gå lite längre. Smygtränat??

Veckan har bestått av bara jobb, en god del timmar övertid. Så helgen skulle bestå av bara slappa och mysa. Men så klart blir jag sjuk, ligger här hemma med världens magont. Inte nere i magen utan uppe mellan revbenen och navlen, känns som en mixer kör runt i magen på mig. Inte för att jag upplevt det, men det är så jag föreställer mig att det känns. Känns lite bättre just nu, men långt ifrån bra.

Stian ska ut och cykla en tur med sin pappa och jag ligger här i sängen och letar resor till sommaren. Åhh... vill ju bara bort nu! Onsdag ska "gänget" samlas hos Nikko och Ane för sommarplanläggning, alla hytteturer skal planeras så att man kan tänka lite på hur man ska be om ferie på jobb osv.

             

P.S Jag har ingen aning om varfør vissa bilder är så konstigt beskurna eller varfør det är så konstiga mellanrum, ser inte ut så när jag skriver inlägget..

RSS 2.0