Over and out?!

Vi tar en lååååång paus från bloggen nu. Har inte bloggat så mycket, men känner ändå inte att tiden räcker till. Anväder som sagt mest mobilen eller ipaden när jag är online, men det funkar inte att blogga (eller jo, det funkar, men det blir all text i ett, inga radbyte och inga bilder) blir lite extra styr att starta datorn, som dessutom är stengammal och långsam. Så eftersom sommaren och semestern står och knackar på dörren, och vi har fullt upp fram tills den börjar så tar vi en paus.

Bloggen kommer att finnas kvar, men antagligen mest för att några bloggar som jag kommenterar på brukar svara i min blogg. Hur det blir efter sommaren får jag se.. Då har vi ju en 1åring i huset *hjälp!!* och jag ska ju egentligen börja jobba i slutet av augusti, meeeen...

Ha en underbar sommar allihop! Njut och ta vara på familj och vänner :o)


Tiden flyr..


10 månader

Idag blir vår älskade Jesper 10månader. Tänk som tiden flyr, var har den tagit vägen??

Jesper som då vägde 1420gram, väger nu 8020g och han har sträckt sig hela 34cm, är nu 72cm lång. Nästan en fördubbling av längden på 10 månader. :o)Detta är väl på tiden..

Det blev en liten bloggpaus så här över långhelgen.

Vi har haft besök av mina föräldrar, och tiden har bara sprang ifrån oss. Vi saknar dem redan, Jesper såg efter bilen när de körde iväg och hängde med huvudet. Precis som om han förstod att de inte kom tillbaka med en gång. Skar lite i mammahjärtat :o)

Fick ett mms av Jespers onkel i helgen. Hade nästan glömt bort det, men jag minns ögonblicket så tydligt. Det är från när Jesper var ca 7v, och vi hade precis blivit inlagda på sjukhuset igen. Det är väl att överdriva om man säger att det fanns mycket att göra där. Så bara en liten sak som detta blev väldigt roligt..

Det var väldigt viktigt att man märkte sin privata mat i kylskåpet på föräldrarummet med sitt namn, det gick åt måååånga gula post-it lappar. Vi satt och åt, när onkel M plötsligt skrattade och visade oss detta kortet. Vår lilla skrutt!


RSS 2.0