inte så aktiv hær :oS

ær væl det man kan kalla mig hær.. inte speciellt aktiv bloggare.
Jag har skrivit det førr och gør det igen, det går i perioder, både mitt eget bloggande och mina kommentarer hos andra. Det ær inte meningen, det bara blir så.. :o)

Sedan sist har det så klart hænt en hel del.
Før 3 veckor sedan var det barndop før værldens søtaste Anton. Han var så snæll så, æven om jag vid ett tillfælle næstan trodde att præsten skulle drænka honom så sa han ingenting. Den enda gången han sa något var nær hon sa ditt namn ær Anton.. då svarade han med sitt eget lilla joller, precis som "ja, det vet jag væl".  :o)

Vi kommer mer och mer i ordning hær i huset, uteplatsen ær i stort sett komplett nu, ska ta lite kort en dag så nyfikna får se ;o) Ær så otroligt hærligt med sin egen trædgård och kunna gå in och ut som man vill. Spesiellt dagar som dessa vi har nu, kl.19 var det 24 grader. Me like!! Jag tror att vi nu ær klara med de stora inkøpen av saker som man bara "måste ha", igår blev det en ny tvættmaskin, det var det sista som jag kan komma på. Men det finns ju alltid något man har lust på hela tiden..

17maj var mamma och pappa på besøk hær uppe. Har blivit en liten tradition att åka ner till Karl Johan och se på festen och alla mænniskor. Detta året, precis som tidigare, fick vi plats på uteserveringen på dasslocket och hade alltså førsta parket. Mycket trevligt! Fint væder och trevligt sællskap! På kvællen blev det grillning hær hemma med några vænner som också kom en tur.

Igår var det fødelsedagsfest før Per Ivar, han har værldens bæsta flickvæn som planlagt denna festen i øver 2månader. Per visste ingenting om det, så nær de kom hem från ett restaurangbesøk igår kvæll kom 16vænner ut från køk och balkong och skrek SURPRISE! Och jepp, han blev vældigt øverraskad! Trevlig kvæll med många goda vænner.

Nu står sommaren før tur, snart sommarfest med jobb på Lille Herbern precis som i fjor. Det var super trevligt då och satsar på repris detta året, æven om jag kanske ska begrænsa alkoholintaget. (Får hoppas att jag inte har VDn som kavaljer vid bordet detta året också ,o) ) I fjor kom jag mig ju inte på jobb dagen efter, det satsar jag på att gøra i år!
Sedan ær det fullt kør hela sommaren, kænns næstan som att den redan ær slut, så mycket saker som ska ske att jag næstan inte vet hur det ska gå till. Det mesta ordnar sig om man vill, och tro mig, jag hoppas allt kommer till att gå super i sommar! :o)

Och sist men ikke minst... alla mammor dær ute i værlden, grattis på morsdag! :o)

RSS 2.0