testar att mobilblogga

Måste ju se om detta funkar. :-) Första dagen så jobb gick super, ny månad imorgon betyder mycket att göra. Men det är ju då jag trivs bäst. Mindre upplyftande ärende innan jobb, får se om det är någon förändring om en månad. Håll tummarna!.

Liten blir stor!Har sorterat lite bland Jespers kläder ikväll. Blir helt chockad, kan inte helt förstå att han varit så liten, och att han nu är så stor. :o)

Den vita bodyn (str. 40) var allt för stor när han fick den, och den randiga är den storleken han har nu (str.56). I body använder han 56/62, och byxor är det nu 62 som gäller.


Dopsången

Sången fra Jespers dop (men det var inte denna killen som sjöng)


23.01.2011

Dopsdagen var en jättefin dag. Strålande väder och inte speciellt kallt.
Jesper var det enda barnet som blev döpt så det gick ganska fort. Jag gillade verkligen den prästen, han var en sån präst som förstod att alla inte är super kristna, att många döper sina barn pga traditioner osv. De hade till och med tagit 3 svenska psalmer för att "hedra" långväga gäster :o)

Efter själva dopscermonien sjöng två av Jesper tremänningar en svensk sång, Älskade barn av Jessica Marie Nilsson. En sång som jag sedan länge sagt att jag skulle ha på mitt barns dop, och nu fick jag det äntligen! Så otroligt fint det var, tårarna rann på mina kinder..

Vi var 43stk, vi åt koldtbord (allt för mycket mat!!) och Jesper fick många fina presenter. Dagen kunde inte varit bättre!!Ett extra tack till långväga gäster och till Cajsa som gjorde en helt fantastisk insatts med förberedelser och på köket. Vad skulle jag gjort utan dig?? :o)


dagen D

Vi har haft en hektisk helg. Huset fullt!
Anledningen var Jespers dop igår.

Tusen tack till alla som var med och gjorde dagen så fin!


3 månaders kontroll

Idag har vi varit på 3 månaders kontroll med Jesper, han följer en grupp på sin korrigerade ålder.
Allt gick jätte fint. Han är nu 61cm och väger 6200g. Min stora gullklump!!

Fick också sina första riktiga sprutor, skrek så klart när de sattes. Stackaren tittade väldigt på mig, kändes lite som "mamma, får de verkligen göra detta mot mig??" Men när det var färdigt slutade han gråta med en gång. :o) Har inte kommit någon feber ännu, men han är lite grinig ikväll, så nu ligger han och myser med pappa i soffan. Vi håller tummarna för att det inte blir några mer biverkningar.

Det gick förresten väldigt bra på Ullevål igår. Nu behöver vi inte komma på fler återkontroller, det känns bra. :o)


Kanske, kanske inte..

Fick lite lust att blogga, men hur det blir framøver får vi se. Lovar ingenting :)

Nu ska jag gøra oss klara før en tur till Ullevål sjukhus. Jesper ska på sin førhoppningsvis sista øgonkontroll. Enl. lækaren på Ahus ær det bra nu, så idag handlar det om en second opinion. håll tummarna! :)

Ær ganska skønt att vi børjar bli klara med de flesta sjukhusbesøken før Jesper nu. Ær inte længst 1-2 gånger i veckan, utan kanske en gång i månaden, max. Underbart!!

Dags før mat nu, sedan kommer Stian och væntar oss. Måste ha med mig Stian, jag klarar helt inte se nær de sliter och drar i øgonlocket till lilleman, ser så brutalt ut, så det får pappa ta hand om :)

Ha en fin dag!

RSS 2.0