I´m home!

eller är jag det? Jag är iallafall hemma hos mamma och pappa, hemma hos min familj och gamla vänner. Så nog alltid är det hem här också.. :o)

Kom hem igår kväll efter en väldigt behaglig resa, allt gick smidigt och var precis som det ska.

Dagen idag har bestått av julklappskaos. Har en mamma som aldrig lär sig att man ska börja i tid. Nej, vi börjar 22 december, det är smart!! Så nu har jag sprungit med henne och pappa i affärer halva dagen, men vi var ganska effektiva så det gick bra. :o)

Eftersom jag bestämt dagens mat så fick jag också stå för tillagandet, så nu står det kasslergratäng i ugnen och mamma hämtar Soph. :o)

Ikväll bär det av till "the bride to be". Ska bli så kul att se henne igen, ja han också så klart. :o)

Tjing tjing..


Perfect!Detta passar helt perfekt just nu! NOT!!

Nøjd nu Markus? ;o) En god start iallafall..

Lucia

Luciadagen ær ju egentligen imorgon. Men idag blir den firad hær, dagis, skolor och you name it...
På nationalteathern stod de och spelade julmusik utklædda till lucior och sålde lussekatter. Var sugen på en, men dust som jag ær så har jag ju næstan aldrig kontanter så då fick det vara... Vet ju att det blir kakor hær på jobb senare eftersom det ær 2st som har fødelsedag och så blir det massa lussekatter ikvæll istællet. :o)

Men så kommer jag till jobb (ær alltid bland de førsta) och då står det ett ljus och brinner på min plats och en lussekatt ligger fint på en tallrik. Hmm.. børjar stirra runt mig før att se om alla har det. Men nej... bara hos mig! Hmmm... Har funnit ut av vem som var "den skyldiga", åhh så snællt! Ibland tycker jag bara att jag har værldens bæsta jobb och kollegor! :o)

Igår hørde lækaren førresten av sig, inget brott. Så då konstaterade han att det var en inflamation i senorna. Det gør man inget med utan det får bara "gå bort" av sig sjælv, kan ta 2-3v så jag får bara hålla ut. Det ska nog gå bra! :o)

Nu får jag jobba vidare.. ;o)

mas mas mas..

Mycket tjat om att det var dags før en uppdatering.
Vet att jag ær dålig på det, men kænner lite att jag har inget speciellt intressant att skriva.. :oS

Sker inte så mycket, eller jo, det sker mycket men mest "vardagssaker" som jag inte behøver slænga ut hær.
Fullt upp på jobb, varfør kan saker och ting aldrig gå på ræls? Det finns alltid lite hinder hær och var som man måste komma førbi. Ganska meningsløsa ibland, men man bruker så mye tid på att finna ut av vad det egentligen ær før hinder som gjort att det stoppat upp och hur man ska komma førbi dem. Liiiite trøtt på att det inte kan funka en hel vecka utan hinder..

Annars ær det bra. Julstyret ær igång. Har gjort det ganska enkelt før mig sjælv. Satt øver pengar till syster och så får hon ordna julklappar till syskonbarnen, haha.. Gæller att vara smart ;o) Nej då, har køpt några sjælv också, men vill inte ha før mycket med mig på flyget.

I lørdags var det 30års fest før Karen. Hon hade hyrt en stor lokal som vi hjælpte till att pynte, god mat, massa folk och riktigt trevligt var det! :o) Imorgon ska jag upp på Kollen och passa barn igen. Lussekattsbakning står på "schemat" får besøk av Josse och hennes bonusbarn, så det ska bli mysigt! Ska passa barnen på lørdag kvæll också, blir væl lite juleverksted da.. dvs att vi gør lite julpynt.

Næsta vecka ær det också fullt kør. Olika jultillstællningar med vænner, pepparkaksbakning med Stians familj, julepils med jobbet, hjælpa Karen och Christoffer med att flytta, pub til pub runda med "gænget" och slutligen på søndag.... hem til Skåne! :o) Tiden kommer gå fort...

Om jag inte skriver innan... God jul!!! ;o)

RSS 2.0