På allas läppar..

Är det någon som har undgått detta kortet från det engelska bröllopet?
Fast den lilla tjejen ser sur ut så tycker jag att hon är otroligt charmerande. Barn bryr sig inte om att det är kungligt bröllop, är det jobbigt så är det ;o)


Gottegris

Jesper älskar "vanlig" mat, dvs gröt och de olika matsorterna. Om man inte ger honom mer mat snabbt nog så sitter han och gapar stort och "øhh øhh" :o)

Favoriten just nu är nog mellanmålet eller ibland efterrätten Tropisk mangomix. Jag förstår honom, den är riktigt god! Om Stian ger honom mat så är det ofta, en till Jesper, en till pappa, en till Jesper osv.. :o)


rubriklöst inlägg

Igår var vi på en viktkontroll av junior i huset. Han ska nämligen bara ha sin specialmjölk fram till han är 8kg eller 1år. Och här är det ju 8kg vi kommer till först ;o) Sist jag vägde honom, för en månad sedan, var han 7600g. Igår var jag såååå säker på att nu är han över 8kg. Men tji, där fick jag, han var 7800g. Så det blir en runda till apoteket för att beställa hem en ny laddning med mjölk. Förhoppningsvis den sista :o)

Idag bjuder Oslo på underbart väder, precis som de senaste dagarna. Jag mötte upp Marita med Kaia, Katrine med Kamilla och ett gäng till med trilleglada mammor och gick upp till Ullevålseteren och ner igen. Underbar tur! Var faktiskt i regi av Den Norska Turistföreningen som har olika turer varje onsdag. Super trevligt!

kompakt mobilblogging

Nu blir det allt i ett igen. Har blivit bekväm av mig, använder nästan aldrig datorn längre. Tar ju sån tid, är jag på internet så är det 2min här, 3min där osv. Lättare och smidigare med mobilen eller "paddan". Meeen, de är ju inte speciellt bra när det kommer till att blogga. Borde inte blogg.se skaffa en app snart? För det där med att mms-blogga får jag inte till med norskt mobilnr. Får bara upp att det är ogiltigt mobilnr när jag försöker lägga in det under mina inställningar. Jag får heller inte lagrat norge som mitt land. :-S någon som vet hur man fixar det?

Kribbel krabbel

Var på cykeltävling idag. Den första på många år!
Tror det är hela 3år sedan jag var och såg på Ringerike Grand Prix.

På vägen dit idag mötte vi många som värmde upp och redan då kände jag hur minnena kom flygande från sina gömställe. 8-9år sedan jag körde min sista tävling, men jag minns ändå allt som igår. Och som jag saknar det!!

Hade många år som aktiv cyklist, tävling varje helg från april-oktober. Många härliga upplevelser!

Men tiden är förbi, och även om man kan sakna det så är vägen dit lååång, och för att komma dit finns det bara en sak som gäller, blod, svett och tårar. Jag är otroligt imponerad av alla som håller på, jag vet vad det "kostar" för att nå resultat, men också vad man får igen, och då är det ju faktiskt värt det ;o)

Påsklov

Jag har tagit påsklov, och som jag njuter av det fina vädret! :o)

Lite shopping har jag dock klämt in, och det har bland annat blivit gummistövlar. Haha.. men ja, jag måste väl ut och leka i regnet när hösten kommer. Var iallafall mitt argument till varför jag skulle köpa dem. ;o)


Tuffaste killen i huset

Här i huset gillar pappan att Jesper är tuff när de ska iväg och köra något ihop.
Stian gillar att "visa upp" honom. Känns fortfarande lite ovanligt för mig att "styla" Jesper, men det kan vara lite kul ibland om man ska på kalas eller något liknande. :o)


Klar för playdate :o)


Good friends

Nu ska vi ut och gå en tur i det fina vädret. I eftermiddag/ kväll är det en pappa och son-kväll här i huset. Jag ska nämligen och spela curling med jobbet. Årlig tradition. Håller tummarna för att jag håller mig på benen och att det går lika bra som sist. Då vann mitt lag ;o) (men det var inte min förtjänst!)
En lång dag för lilleman..

Igår blev det en lång dag, med lite sömn, för Jesper. Vi var ju på playdate med de andra killarna vi lärde känna när vi var inlagda på sjukhuset. Träffas ca 1 gång i månaden och herre gud vad de växer mellan varje gång. Otroligt kul att se utvecklingen på de som en gång vad så små.

Efter träffen körde vi til svigers för att starta årets grillsäsong. Vi åt kl.19 och kunde sitta ute och äta, helt underbart! Jag älskar grillmat!! Vi var hemma vid kl.21, Jesper somnade direkt, sov till kl.5, fick lite mat och somnade med mig i sängen och vaknade först kl.09.30. Skönt med sovmorgon ibland ;o)


Playdate

Nu gör vi oss klara för en playdate med "Ahus-guttene", alltid lika kul att se hur mycket de växt sedan sist.
Strålande väder och varmt i luften, kanske blir en låång trilletur? :o)


30års fest

Här i huset gör vi oss klara för 30års perukfest. Jesper ska vara hos farmor och farfar där vi också övernattar.

Lite mer shopping

har blivit lite mer shopping, och det är väl ingen överraskning att det är till Jesper det shoppas. Även om det inte behövs :o) Nu har han bland annat fått två nya mössor.


Helgens inlægg

Blir som regel bara ett inlægg på helgen, jag får liksom inte tid. Måste ju passa på att mysa hela familjen tillsammans.
Igår var det en slapp dag, Stian var lite sliten efter en "pappafest" på fredagen. Firade att en kompis nyligen blivit pappa. Men lite shopping till Jesper hann jag med, en trøja blev det, och sværmor hade minsann också handlat. Lite sommarklæder, perfekt eftersom vi inte har så mycket av det.

 

Idag har vi varit på lång brunch hos Stians bror Christoffer och hans sambo Karen. De ær hobbykockar och gillar att laga mycket och super god mat. Så vi satt lææænge vid bordet :o)

Nu blir det att ligga lite på golvet med Jesper innan han ska lægga sig.

Bildregn..

Äntligen tagit tag i det och lagt över korten på minnekortet i kameran till datorn. Så det blir ett litet bildregn.
Och babysimmet? Han ÄLSKADE det! :o)


       

RSS 2.0