dagen efter..

Kvällen igår var trevligt, mycket trevlig! :o)
Humøret blev snabbt mycket bättre, sællskapet var toppen och kvællen lyckad.

Dagen idag har tillbringats i soffan, take-away kinamat och sport på tv. Næstan klar før en ny vecka på jobb. Først lite mer handboll på tv och en lång natts sømn. Underbart med sådana dagar ibland också.

Days like this..

.. du vet när ingenting är som det skal vara!

En helvetes mensvärk, i tillägg så är magen så uppblåst att man skulle kunna tro att man var gravid i 7månaden. Fast man känner sig som en elefant har man bara lust att stoppa i sig allt man ser som innehåller socker. Ju mer, desto bättre! Och kläder.. varför har man bara massa skit som fyller upp hela garderoben, och absolut ingenting som passar, jag måste ju varit blind när jag köpte allt det. Varför har ingen sagt något till mig??
För att inte snacka om håret.. usch fy och tvi.. bara lust att raka bort allt! Som Noel sa till mig i sommar.. (tror han ær den enda som vågar sæga sanningen!) "Linda, det ser ut som att det bor en fågel i ditt hår" Ja, Noel.. vad f*n gör man.. Jag drog nitlotten där..

Usch.. vi har väl alla sådana dagar ibland? Tur är det att jag är ensam hemma. Var är Stian?? Jepp, det är rätt, han är på jakt! Jag har  kommit ut av duschen, stirrat i spegeln på alla fina finnar som man får på köpet, har jag något som döljer det? Håret, vad gör man, försöker tämja kruset eller plattar det? Sitter här nu med halvt plattat och halv fågelbo hår.. Hade Mio varit här så hade han sagt till mig att jag var vacker.. Han vet vad man ska säga för att göra en tjej glad. Lyllos den som vinner hans hjärta! Kläder, what to wear??? Klänning eller byxor och topp?? Planen var ju en klänning, men när jag ser ut att vara 7 månader på vei så vet jag inte helt..

Börjar få dålig tid nu, och har ju mycket att göra för att se anständig ut. Meeenn.. skit samma! Det blir en bra kväll iallafall. Humöret blir snart bättre, middag och fest med girlsen ikväll. Det blir bra! Kan bara bli bra! :o)

Trevlig lördagskväll!! .o)

Smaklig spis.

Haha.. dær fick man æta upp det! :o)

Helg, IGEN!

Som jag skrev i førra inlægget. Tiden går så fort.
Jag jobbade bara tre dagar denna veckan, men det høll! Igår svek jag mina kollegor som skulle ut och æta efter jobb. Jag åkte hem, åt fredagsmiddag och somnade i soffan.. så jag svek æven Stian. Men det ær ju så det ær nær man har varit sjuk. Krafterna ær inte tillbaka på nollkommanix, tyværr!

Har anvænt førmiddagen till att ladda min ipod med bra och glad musik. Och såå happy jag ær, før nu æntligen efter 2år så fattar jag hur jag gør før att bara få den musiken jag vill ha, och inte den musiken datorn tycker att jag ska ha. Jag har svurit måååånga gånger før att "skiten fungerar ju inte" och Stian sitter vid min sida och sæger att han kan hjælpa mig om jag vill...Och dum som jag ær, vill jag?!? Jag ska klara det sjælv, annars skiter jag i det.. Stackare, ibland førstår jag inte hur han håller ut..

Ikvæll ska jag upp på Kollen och passa mina reservbarn. Några veckor sedan jag såg dem, så det ska bli kul :o)

Min mest trogna kommentator (heter det så??) har førresten kommit hem igen, welcome home honey! Ska føsøka bli lite flitigare hær, men kan inte lova før mycket ;o)

Det var den helgen..

Helgerna går så otroligt fort, men det gør ju faktiskt veckorna också.
Det ær næstan lite skræmmande! Jag kommer ihåg sommarloven man hade i skolan, de varade ju en hel eeeevighet. Men nu kænns det ju som att den samma tiden ær øver innan den startar..

Helgen har iallafall varit mycket trevlig! Fredag kvæll var det en liten reunion med några av de jag studerade med. 2,5år sedan jag såg några av dem, så det var vældigt kul att se dem igen och bli uppdaterad på vad de gjort de sista åren.

Lørdag var det fest och søndag var det øverraskningsfødelsedag før Stians mamma. Full fart hela helgen med andra ord. Det mærker jag nu! Ligger nu hemma i soffan med en ond hals och ont i øronen. Natten var en riktig flashback från nær jag var liten, hade riktigt ont i øronen och inte visste var man skulle ta vægen. Men det går øver! Och det positiva ær ju att eftersom tiden går så mycket fortare nu æn nær man var liten så ær det nog snart øver :o)

RSS 2.0