Ännu en söndag

Helgen har gått otroligt fort, men får tänka positivt, det är inte så länge till nästa helg nu. Och den blir toppen!! Jag längtar såååå! Ska vara ledig på fredagen, så det blir en lång weekend med massa mys!

Fredag kväll startade vi med ost och vin hemma hos oss, fortsatte med lite spel, först ut var  "Ta sjansen!" som är otroligt kul. Förstår inte varför man inte gör sånt lite oftare. Har många bra bilder på kameran från kropp mot kropp kategorin. Vi hade en regel, ingen fick lov att vara i par med sin pojkvän/flickvän, det ger en del lite roliga dilemma.

Igår var det inflyttningsfest hos Per I, väldigt mysig liten lägenhet mitt i byen. Ett stenkast från allt. Helt perfekt!! Eftersom han jobbar som bartender brukar fester med honom bli ganska farliga, man dricker den ena drinken efter den andra. Men jag är inte så förtjust i det som var på menyn igår, gillar inte helt kokos och ananas i drinkar, så Stian fick mina också... ;o) Det gick som det skulle gå!

Nu sitter jag och jobbar lite, har fått mig nytt jobb. Men det betyder inte att jag ska sluta på mitt jobb. Det betyder bara att jag har fått ännu ett jobb. Detta är bara ett deltidsjobb som jag själv bestämmer när jag ska utföra, bara inom vissa gränser. Det blir nog bra. Så nu sitter jag och försöker lära mig lite om det... Blir spännande!

Måndag igen

Helgen hemma i Sverige gick allt för fort. Hann knapt landa på Kastrup innan man skulle tillbaka igen.
Ankom Køben på torsdag kvæll och blev hæmtade av mamma och pappa, delade en kebab special från Rhodos med Stian och sedan var det rätt i säng. Fredag var vi en liten tur i Helsingør och sedan Väla medan vi väntade på att pappa skulle sluta jobbet. Där fick jag gjort en synstest och ops.. måste ha nya glasögon. Prosjekt för framtiden! Fredag kväll var vi på Tycko med Carro och Micke, väldigt trevligt!! God mat, god dricka och mycket trevligt sällskap, kan det bli bättre?? Ja, kanske att de där fjortisarna kunde stannat hemma!

Lördag kom syster och Olof med nya bullar och vi intog frukost hemma hos mor och far. Sedan körde vi till Ekeby för att de skulle kolla på en soffa och vidare till en snabb tur på Väla där de skulle se på en annan soffa. Stian och jag stod för dagens middag innan vi begav oss iväg för att spela bowling. Väldigt kul! Första rundan slog jag både Stian och Olof... :o)

Söndagen hann knappt starta innan vi skulle till Kastrup, men den innehöll iallafall massa mys och mycket bus!

Nu är det måndag, ny vecka som startat. Skulle startat med att jag fick en ny kollega, men nope.. Hon valde i fredags att tacka nej till jobbet eftersom hon fått ett jobberbjudande närmre hemmet. Hmmm... kanske lika bra att hon inte startade iallafall...?!?!

Imorgen!!image144

:o)

Fyttirakkarn..

Måndag, det betyder väl egentligen att man borde vara utvilad efter en härlig helg?
Men nej, jag hade kunnat lägga mig direkt när jag kom hem från jobbet och lätt sovit till imorgon. Kommer inte ihåg sist jag var så här trött.

I fredags var vi på Singin´ in the rain. Först lite bubbel och mat hos Lisbeth och sedan show. Det var otroligt bra! Ville aldrig att det skulle ta slut. I lørdags var vi på rypemiddag hos Oddvars föräldrar. Lite tråkigt att Oddvar och Mari inte var där, men det var trevligt iallafall. Lite mycket tjat om att nu fick jag se till att komma mig ut i skogen men annars var det topp ;o) Igår var det dubbelt födelsedagskalas för Stians kusinbarn, bowling och därefter pizza. Igår var det också morsdag här i Norge så det blev lite kaka och kaffe hos svigermor.

Nu ska jag snart se Ceasar och sedan ska jag hoppa rätt i säng med min bok, men tror att jag sover inom 10min.

Natta!

Egentligen inte tid..

till att skriva här. Inget att skriva heller för det delen.

Jag som trodde jag hade haft några jobbiga dagar på jobb innan, tänk så fel jag haft! IDAG var en tuff dag.. Hela förmiddagen gick åt för att lösa "mysterier". Mysterier och mysterier.. vi fann felen, men inte grunden till att de felen har skett. Ibland sker det, andra gånger inte.. Vi ser liksom inget mönster i det hela.. *irriterande*

Igår var vi på bio, såg den nya norska filmen, Lønsj. Trodde den skulle vara ganska bra, har ju 4 av norges största skådespelare i huvudrollerna. Men fyyyy f**!!! Det var något av det värsta jag någon gång har sett! Hur det manuset har kunnat få pengar till att producera en film förstår jag bara inte..

På fredag är det dags för Singin´ in the rain, jag gläder mig så!!!! Tror den är riktigt riktigt bra!! På fredag är det också min och Stians 4års dag. Tänk att han har stått ut så länge. ;o) haha...


Men på fredag är det framförallt 4års dagen till världens finaste ängel!

Grattis älskade barn!

Det gör så ont när jag tänker på att du inte är här hos oss. Tänker mycket på dig och saknar dig så!! Jag hoppas att du hörde mig när jag pratade med dig igår. Snälla, söta, underbara barn håll en vakande hand över du vet vem...

Sweet sunday

Veckorna går så fort, då var det söndag igen. :o)

Igår var det försenat julbord med Stians jobb. Kl.15 begav vi oss av till Bislet för att ta ett glas champagne med Helle och Robin innan maten. Eftersom champis inte är min stora favorit så blev det några glas vitvin istället. Vid kl.17 begav vi oss av mot Bristol, men vi hann inte utanför porten innan chefen ringde och undrade var vi var. Alla hade kommit så nu väntade de bara på oss.. Oppss.. Så vi kastade oss in i en taxi och var där 10min senare. :o)

Efter maten var det show på Dizzie, Sammen igjen. Väldigt bra, fyllt med humor och mycket skratt! Sånt borde man gå på lite oftare. Nästa helg ska vi faktiskt på föreställning på Oslo nye teater, Singin´ in the rain. Det gläder jag mig helt sjuk mycket till! Tror den är otroligt bra!

När showen var slut samlade vi oss på ett ställe som hette Eilifs, en liten pub som jag aldrig tidigare varit på. Eftersom vi var ca 45st så tog vi ganska mycket plats på ett så litet ställe, men det var trevligt. :o) Eftersom vi startat kvällen så pass tidigt gav jag upp och åkte hem vid kl.01, Stian kom några timmar senare. :o)

Dagen idag går nog i lugnets tecken, ska ordna lite här hemma. Försöka få tränat lite och egentligen bara mysa.

RSS 2.0