Hur är ditt mobilbruk??

Your Cell Phone Etiquette is 19% Bad, 81% Good


You are practically a cell phone saint. You never annoy the people around you.
Everyone should have phone manners as good as yours. And you sure wish they did!

How's Your Cell Phone Etiquette?

Uppdatering!!

Ja, jag vet.. jag är lite trög. Men jag har full rätt till det just nu.
Jag är fullständigt finito, kaputt, utsliten. Ska lägga mig kl.20 idag med en bra film, det är iallafall planen just nu. Får se hur det blir med den saken.

Jag har sedan förra torsdagen återgått till mitt gamla jobb som praktikant. Men denna gången är det inte bara praktikantlivet jag ska leva, nu ska jag också vara student. Så dagarna nu är lämna på skola, dagis, köra till min egen skola och lära mig massor (och inte läsa massa bloggar som jag gjort i det sista) sedan hämta barnen på SFO, dagis eller någon träning. Hem och ordna mat, göra läxor, leka lite och lägga barnen. Har jag tur kan jag vara klar vid kl.20. denna veckan har det dock blivit ganska sena dagar pga olika saker.

Igår när jag la Hedvig sa jag till henne att om hon vaknade kunde hon bara komma ner till mig. Det brukar jag säga när de ska sova, men jag brukar starta med att de ska först se om mamma och pappa har kommit hem. Det glömde jag igår. Så kl. 01.30 i natt stod Hedvig mitt i sovrummet, bärandes på Teddie, och sa att han skrikit länge nu. OPS!!! Hermine slo av baby callen när hon kom hem, därför hade jag inte hört honom, och Hermine hade inte vaknat av det. Stackars Hedvig gjorde bara som jag sa till henne. Kom ner till mig om hon vaknade...

Imorgon blir det Harrytur, fylla på lagret innan sommaren!

Idag..

..ska det bara vara fullständig stillhet.
Det är bara en tomhet som känns..
 

Hemma igen..

Hemma igen, har som några vet varit en tur i Karibien. Nærmare bestæmt St. Barts tillsammans med min gamla au pair familj och systern till mamman. Innan vi åkte var jag lite orolig før vædret, på nætet såg det ut som att det skulle vara vældigt molnigt och risk før en hel del regn. Vædret var helt super, 28-29 grader varje dag och de moln som var på himlen de behøvdes verkligen!! Regn hade i 5min och det var också bara lite skønt och svalkande. :o) Jag var inne och hade paus från solen med minste man i 2 dagar. Var vældigt varmt før honom æven om han bara var i skuggan.

Barnen ær inte de "samma barn" som jag passade. De ær ju 2år ældre och mycket mer sjælvstændiga. Så søta, och inte alls lika trotsiga som de kunde vara innan.  Och minste man på 12veckor ær helt underbar!! Jag skulle lætt kunna behålla honom. Aldrig något gnæll, han bara skrattade och "snackade" hela tiden. Precis som jag ønskar att mitt barn ska gøra i framtiden. Men jag ær helt sæker på att jag får ett barn som bara kommer att skrika.. :oS

Jag, Hermine och Celina stack in til Gustavia, (som ær huvudstaden på øn. Har fått sitt namn av en gammal svensk kung. Øn ær førresten en gammal svensk koloni) på shopping. På vægen sa H att hon hade med sig 2 kort så jag kunde bara shoppa på det ena om jag hade lust. ;o) Efter att ha gått med H och C i massa fancy butiker dær jag høll på att svimma av prislapparna så tog jag mig en tur på egen hand, i de butikerna som jag hade lust att gå i. Men det var otroligt dyrt øverallt!! Æven om jag hade kortet till H så tog det lite emot att anvænda så mycket pengar. Så jag køpte bara 2 toppar, 1 skærp och 2 halsband till Stian. Fick också en strandkjol av C.

Hemresan blev lite strulig då det førsvann bagage på det førsta flyget och næsta flyg var avgången 1tim førsenad. Men det gjorde att det førsvunna bagaget pløtsligt døk upp så vi fick det med oss. Førseningen ledde till att vi missade connecting flight i Paris till Oslo. Vi blev erbjudna platser på ett flyg 7tim senare, men det var inte sækert det var plats till alla. Men C kan førhandla ska jag lova, har ett och annat att læra av henne. Så næsta flyg som gick till Oslo 1,5tim senare med ett helt annat bolag, dær satt vi  (och då hade vi också fått massa mat på flygplatsen på flygbolagets bekostning) och ankom Oslo 2 tim førsenat.

Nu ær jag tillbaka i vardagen igen, har fått utdelt en ny oppgave så det ær bara att sætta igång!!

image84

RSS 2.0