Åhhhh....

.... jag är såååå glad!!

image140


För ca 3år sedan försvann plötsligt alla mina ringar. Eller försvann och försvann, de mistes..
Mina fina ringar som jag fått vid olika tillfällen, 15årsdagen, studenten, 20årsdagen osv. Puts borta väck! :o(
Jag har letat som en galning efter dem, Stian har letat och Stians mamma.. men nej.. de var bara borta!

Igår fick jag ett sms fra H, "jag har funnit några guldringar, savner du?" Ehm.. ja, i och för sig, men hur stor chans skulle det vara att hon nu hittade de ringar som försvann för 3år sedan. De bor inte ens på samma ställe längre.. Så chansen att det skulle kunna vara mina ringar hon hittat var inte speciellt stor och inte mitt hopp heller. Jag förklarade iallafall hur några av de jag blev av med såg ut, så kunde hon ju avgöra själv och fråga vidare.

Men DET VAR MINA RINGAR!!!! Jag blev såååå glad när jag läste det. Det är helt otroligt!! Mina ringar som varit borta så länge, men hur?? var?? De hade legat i en jackficka till P. WHAT??? Hur har de hamnat där?? Min personliga teori är att när Stian skulle ge dem till mig (efter att jag glömt dem hos hans föräldrar) så har han tappat den lilla påsen utanför huset och att P tagit upp dem och lagt dem i jackfickan för att höra om det var mina eller Hs, men att han sedan glömt det och där har de blivit liggande..

Det spelar ingen roll, THEY ARE BACK!!!!   :o)

Platt fall!

Igår skedde det. Sæsongens førsta tryn..
Haha.. hade varit hos Anne och sett film, skulle ut till bilen. Stian ringde precis nær jag kom ut genom dørren, efter ca 3-4 m førsvann benen under mig och jag låg raklång på parkeringen. Tlf fløg ivæg och Stian undrade så klart vad som skedde. Nær jag berættade så bara skrattade han.. Vet inte om någon såg mig från sina fønster, men det såg sækert roligt ut..
image139


Igår var vi också på en snabb harrytur. Fyllde upp barskåp och kylskåp. Så gott och så billigt! ;o)
Blev dock mest juløl før Stian. Jag ska ju snart hem så då handlar jag en del på taxfree. Blir bra infør nyår :o)

Nær jag satt hos Anne så ringde Honken.. Trodde han var en tur i Oslo, men nope. Det var ænnu værre! Honken satt brevid min bror och drack øl/drinkar och snackade skit. Och de som kænner Honken vet hur han snackar.. så jag funderar lite på vad han egentligen har sagt... Antar att jag får høra ett och annat næsta gång jag møter Matti.
10min senare ringde pappa, då hade minsann Honken och Pelle ringt till pappa också. Herre gud! De hade frågat om pappa inte kunde dra ihop en fest før det gænget vi var under cykeltiden och jomenvisst, det tyckte pappa kunde vara skit kul. Så ni som kænner er træffade, rækna med att det sker något till våren..

Nu sitter jag i soffan och ser på skidor.. Ganska mysigt! Men jag ska faktiskt vara flitig, ta på mig træningsklæder och træna lite medan jag fortsætter och se på skidor..

Avslöjandet..


image138

Detta är min nya arbetsgivare, från 1 december. Ska bli spännande!!Start all over again..

Då har jag tagit beslutet Jag ska sluta jobbet jag har nu.
Känner mig som en stor skurk, har ju bara varit där i 3 månader. Meeen, jag kan inte hjälpa det.

Jag har fått en del jobberbjudande, faktiskt helt utan att söka. Känns lite sjukt, men så är det.
Så efter mycket och noga tänkande har jag nu bestämt mig för vad jag ska välja. Känns väldigt bra!
Jag har sett annonsen för detta företaget flera gånger, men tänkt att jag inte har de kvalifikationerna som de kräver och därför inte sökt.

Jag borde vara väldigt glad, och det är jag också egentligen. Men mitt dåliga samvete gentemot stället där jag jobbar nu gör att jag mår otroligt dåligt just nu. Känns som att jag ska spy eller något. Imorgon ska jag gå dit och se alla i ögonen igen, ska i möte som egentligen inte har något att säga för mig. Men det är ju bokat.. usch.. känns konstigt!!

Farsdag

Idag är det farsdag, grattis alla pappor där ut! Men extra grattis till in pappa, som faktiskt är världens bästa pappa! Just nu är mina syskon på middag hemma hos mamma och pappa, skulle önska att jag också var där..
Men nu är det snart jul, då ska jag vara hemma en hel vecka. Det ska bli mys!! Då ska jag ta igen för "förlorad" tid ;o)

Nu ska jag ta mig tid till att sätta in kort från sommaren i album, Risør och Køpenhamn står på tur. Sen får jag ta och ordna album med korten från resorna med the family, just nu ligger alla de korten i en skokartong och det ær ju inte så kul. Köpte tidningen Kapital igår och där är en låååång artikel om St.barths så det ska jag riva ut och sätta in i albumet vid den resan. Står att spa´et på det hotellet vi bodde på räknas som ett av de bästa i världen, och ja.. det skulle inte förvåna mig. Det var helt underbart!!

image137

Alla helgons ljus..

Detta ljuset brinner för dem som jag inte haft möjlighet för att tända ljus hos på riktigt idag.
Jag saknar er!

image136

Lördagsrapport från soffan

Explotioner i lungorna. Varje hostning känns som en STOR explotion som sakta men säkert spränger sönder luftröret nerifrån.. Det gör ont!! Försöker att hålla mig från att hosta så länge som möjligt, men när det väl sker så är det en massiv attack..

Var en snabb tur på Sandvika idag. Det resulterade i att ännu ett syskonbarn anses som avklarat i julklappsjakten. Otroligt skönt! Köpte också en liten söt julgran som vi ska ha här hemma. Bilder kommer kanske närmre julen..

Fotbollen är slut för detta året. Sørlänningarna tar turen rätt ner till Addecoligan.. soo loooong! Torka tårarna och lycka till ;o)

Facebook.. vad ska man egentligen säga om det där "fenomenet"? Otroligt sätt att hitta vänner, både gamla, bortglömda och nya. Men vad är det egentligen med det där.. Är det någon tävling om vem som har flest vänner eller? Känn verkligen så ibland. Folk som (iallafall jag trodde) egentligen inte är vänner med folk är plötsligt vänner enligt facebook, och då även enligt dem själv eftersom man måste godkänna det. Jag vet inte hur många friend requestes jag har fått av folk som jag vet vem det är, men jag skulle inte säga att de är mina vänner eller att jag pratat något speciellt med dem. Hur kommer det sig då att vi plötsligt är vänner?? Jag säger faktiskt nej, med gott samvete!

helg!!

Äntligen eller vad man säger..
Har ju egentligen inte varit speciellt mycket jobb denna veckan, men sliten är jag iallafall.
Inte helt i form och miljoner med tankar i huvudet, allt går bara runt!!
Just nu orkar jag inte bry mig. Ska gå och bädda ner mig ett tag och bara försvinna in i drömmarnas värld..

RSS 2.0