Beroende?

Ännu en gång från Felicitas ;o)

You Are 33% Addicted to the Internet

Internet? Please. You're definitely not geeky enough to be that addicted.
You have a full life off your computer - and the internet is just a small pastime.
Are You Addicted to the Internet?

Det är kanske så det är

hmm

tragiskt!!

farmen

Det är tragiskt!! Tv2 sänder Farmen dygnet runt och hela långa vecka, var gång man slår på TV´n så är det minsann det där skit programet. Usch!! De borde lägga pengarna på något bättre. Och jag borde väl egentligen göra något vettigare än att se på TV.

Svårt??

Jag fattar inte varfør det ska vara så jævla svårt???
-piiiiiiip-

bål

Hjälp!!

www.tidforlivet.no

tidforlivet

Martin som är Stians kusins barn och som vi är avlastningsfamilj för är sjuk i denna sjukdom.
Han är en livlig kille på 6år med maur i buksene. Han orkar inte så længe, men har en egen batteridriven rullstol som kommer fram øverallt som gør att han just nu kan gøra det som många av hans kompisar gør. Men han bryts långsamt ner. Vi vill ha honom hos oss i många år till.

Snälla, støtta denna insamlingen!!

Är du en bitch??

Fann denna hos Felicita och kænde mig tvungen att se om jag ær en bitch..

You Are 26% Bitchy

You're a pretty sweet person, and you're definitely not prone to bitchy outbursts.
Sometimes, though, you can't help thinking mean thoughts about people. But at least you don't act on them!

How Bitchy Are You?

Varfør ska det vara så svårt??

Usch.. det skulle inte vara så här svårt.
Allt var planerat och klart, ett telefonsamtal på 2min kastar omkull allt...
Mitt huvud ær bara kaos!!!

Skal jag eller inte??

Hmmmm...

???

Se her da!!

Mister, ser du nu? Tror du har mer lyst på denne jeg!!

soffa

Jag har lust på..

Oppgaveskriving.. Inte vældigt lætt nær man egentligen inte vet någonting om vad man ska skriva om. Men jag har gjort ett tappert førsøk iallafall. Får førhoppningsvis veta lite mer imorgon! Då får vi nog också veta om vi blir två eller tre på gruppen.

Jag miste konsentrationen och vet egentligen inte var jag hamnade. Men detta ær iallafall dagens vill ha..


               

Helgen..

Jag har överlevt helgen med alla armar och ben hela.
Var en mysig helg, alla gjorde vad de ville medan snön den föll.
Jag, Sophie och Morten åkte mest ländskidor. Men om det blev så väldigt långt vet jag inte om jag vill påstå. ;o) Men skønt var det iallafall..
               

Resultatet..

Jag vet inte helt vad jag ska säga om det. Bortsett från att jag är ju absolut inte fotogen! haha.. Jag hatar foto, och ännu mer när jag ska ta dem själv. Lyckas alltid se helt nerdrogad ut. Gör jag det i verkligheten också???

       

Det eviga ljuset..

ljus
Bara för dig älskade tuffing!

Back in school..

Då sitter jag här igen. Ganska skönt faktiskt!
Nu ska det bli nya grupper inför grupparbetena, det är lite nervöst. Finns en del jag inte vill vara med! Men säkert en del som inte vill vara med mig också, så det går bra :o)

Karakter har vi fått, kl. 08.30 pep det i alla mobiler i klassrummet, men ingen vågade kolla....

Nu är grupperna också klara efter lite "barnehage" jobb, som inte ledde någonstans. Jag kom i en grupp med Linda. Den gruppen som är lättast att komma ihåg tror jag. Linda och Linda, blir bra det!! :o)

Skadad?

finger

Stian menar att jag är skadad... Vet inte helt varför och vet inte helt var.
Men det får jag väl bara acceptera. Är inte bara bara att vara tillsammans med en galen norrman.

Dags før frisøren

hair


Jag kanske inte är en katt, men jag känner verkligen att det måste ske något med mitt hår. Känner mig precis som den katten ser ut. Så imorgon är det dags! Blir klippning och slingor. Får se hur dristig jag är denna gången. Alla som känner mig väl vet att jag sett likadan ut (i håret iallafall) hela mitt liv. Jag är livrädd för att göra något som inte blir bra. Men hur bra är egentligen den rottsvejsen jag har nu??
Har precis sänt iväg sms till några av tjejerna för lite tips, är det fler än två som säger det samma så går jag väl för det.. haha..

Imorgon börjar också skolan igen, äntligen ska jag nog säga. Känns bra att komma igång med sista terminen. Men jag är också väääääldigt nervös, imorgon får vi karakter :oS

Äntligen!!

Äntligen har vår soffa kommit, det tog ju bara 2,5månad. Wiiie!! Och så har vi köpt nya kuddar till stolen och fotpallen vid sidan så det matchar det också. :o)
Äntligen har också den sista bebisen kommit, det blev en lite Tideman. Grattis!!!
soffa
Nu är det bara tavlor kvar.. Ångest!!

This is me...

nervos
Jag børjar nu bli lite nervøs før tillbakamelding och karaktær på mappen. Kænns som att jag har missat massa saker! Usch.. næstan så jag inte vill veta nu. Ræcker jag får veta nær jag ær klar i sommar.. Eller??

Ännu fler kort!

Nu var jag ju tvungen att gøra ett "välkommen till världen" kort, och medan jag ændå høll på blev det ett fødelsedagskort till pappa och ett till Mio.
De blev såhær: 
   
 

Välkommen till världen!

stork

Väntan är över, lilla du har äntligen kommit.
Några dagar på övertid, men det sägs ju att fint folk kommer sent.
Och det stämmer!!

lørdag kvæll..

Ja, då ær jag hær en lørdag kvæll.. haha..
Idag har jag varit både norsk och svensk. Køpt mig nya handskar till længdskidåkningen och så har jag varit på IKEA och ætit køttbullar och potatis. Var egentligen meningen att jag skulle ut en tur idag. Men nær jag kom hem så startade jag med att gøra ett kort till måndagens fødelsedagsbarn. Efter att ha ændrat mig några gånger så kom jag igång och då rinner tiden ivæg. Så nu blir det en film i sængen med buffé ala Elin och Linda. Men det var ju allt før længe sedan jag delade buffén med Elin. Lite tråkigt!
Resultatet av fødelsedagskortet blev så hær:

Jag är besatt!

Jag ær helt besatt av scrapping, letar efter bilder och saker att scrappa hela tiden.
Ær så otroligt kul! Spenderar lætt en førmøgenhet på Panduro, till Stians stora førtvivlan. haha..
Men han håller ju med om att det ær roligare att skicka kort osv som ær hemmagjort. ;o)

        

Dessa bilder ær lånade från swe scrapbook, finns mycket att se dær, bli inspirerad! ;o)

Bio..

Ikvæll blir det en lugn kvæll, mat hos Anna och sedan bio.
Stian åker på jakt med Møgg, skit jakt! (Ær något man ska sæga, så betyder det "lycka till")
Ska se the holiday, får hoppas att den ær bra :o)

Welcome home!!

Hælsa Per Ivar vælkommen hem från ett år i Brasilien!!
Ikvæll blir det sushi (nej, jag ska inte æta det!!) med "gænget", men Stian blir hemma i sængen, precis som på avskedsfesten. Stackarn...

Någon mer æn jag som reagerat på att nær mæn ær sjuka så håller de alltid på att dø? En liten førkylning blir lætt mycket værre æn malaria. Ær bæst jag går och pysslar om honom igen. Vill ju faktiskt inte att han ska dø.

Nytt år..

Nu ær det ett nytt år, 2007. Det ær egentligen lite sjukt, tiden går så fort! Jag kommer ihåg nyårsafton 1990/1991. Då tyckte jag det var skit tufft att man kunde skriva året hur man ville, det blev det samma, både framlænges och baklænges.

Får væl starta med att gratulare Henrik och Gro. Några få timmar efter jag skrev baby boom inlægget så kom lilla Sarah till værlden. Jag har precis suttit och scrappat ihop ett gulligt kort till henne och en stolt mor och far. :o)

Nyår på fjællet.. Det blev faktiskt bættre æn vad jag trodde det skulle bli.

Lørdagmorgon var det sagt avfærd kl.9.15 från Bjerke. Kl.9 får vi ett sms av Helge, "tjejerna ær førsenade. Vi ær dær om 30min" Bra start!! Væl framme i Lillehammer tænkte vi vænta in dem och så kunde vi handla gemensamt dær. 30min hade pløtsligt blivit till 1,5timme. Det kokade lite i mig, men jag hade ju lovat mig sjælv (och Stian) att førsøka att inte bry mig så mycket och irritera mig på de andra. Har ju inte roligare æn vad man gør det till sjælv. Så jag bet mig i tungan och fortsatte le. :o)
Nær vi ankom Ringebu hade det børjat bli mørkt, men det var bara 20min kvar upp till dær vi skulle sætta bilarna. Lite visste vi då om att vi skulle køra fast med bilen och inte komma någonstans. Det var vææældigt halt! Vi stod væl på samma stælla och spann i 30min innan vi fick fæste under hjulen och kunde fortsætta uppåt. Det var massa snø!!! Den andra bilen kom føre oss upp och tjejerna hade redan gett sig av till stugan. Jag fick sedan skjuts med snøscooter och all packning medan killarna børjade gå upp. Stugan var en stor øverraskning. Var finare æn vad jag trodde! Fyra sovrum och våningssængar i alla. Stor stue med spisebord och en soffakrok.

                                              

Lørdag kvæll var det taco och sedan spelkvæll, Fantasi gick det mest i. Jag la mig ganska tidigt, men sova var svårt nær det finns några som inte kan ta hænsyn till andra mænniskor.
Søndag var det också vældigt mycket spel. Alla møjliga tænkbara spel. Någon som kommer ihåg det "vem dær?" eller vad det hette. Har din skægg? Har din møssa? Ær din Alfred? haha.. vi hade turnering i det. Jag ær en stolt vinnare!!

På nyårsmenyn stod det lammlår och tillbehør. Både jag och Tore var lite skeptiska till det, då vi hørt Rabbens mamma berætta hur han skulle gøra. Och allt det verkade han ha glømt. Men jag ville inte lægga mig i så jag høll mig borta från køket. Och tur var væl det. Det var helt himmelskt gott! Så mørt och fint køtt, hur kunde jag tro att kvællen skulle sluta med några mackor??

Tyværr blev Stian sjuk under dagen och han åt en potatis innan han gick och la sig igen. Fick upp honom så han var med under tolvslaget och sedan krøp han i sæng igen. Men han fick ju inte sova han heller. Dagen efter kunde han dock fylla i de många minnesluckorna som uppstått før de andra under natten. Haha... Jag sjælv minns dock allt! ;o)

Nyårsdag vaknade jag ganska tidigt och børjade stæda. Nær de andra kom upp fanns det inget spår av fest. Bortsett från disken, som jag lovat mig sjælv att spara till de andra då det inte fanns inlagt vatten. :o) Vår bil bestæmde sig før att komma ner från fjællet innan mørkret kom. Ær inte så vældigt enkelt att trampa runt i en halv meter snø utan spår med massa packning... Så vi tog ansvar før vår del av stædningen och kom ivæg medan de andra fortfarande låg på soffan. Kændes vældigt bra att læmna dem dær med disken måste jag erkænna ;o)

Bilfærden hem blev vældigt lång, 7 timmar på 20mil. Kø, kø och kø.. Tacka gud før den dær bærbara dvd spelaren och Friends, den gjorde køerna uthærdiga..

Och ja.. toaletten på hytten var en spann i en liten bod. Jag høll mig in i det længsta från att gå på den, men till slut fick jag ge efter. Før att slippa oserna gick jag in dær, men behøll dørren øppen. Och jag måste erkænna, jag har aldrig tidigare varit på en toalett med så fin utsikt ;o)

RSS 2.0