Update..

Høsten har nu verkligen kommit till Oslo.
Det ær kallt, blåser och regnar. Løven har børjat skifta færg och det ær egentligen ganska fint. Hade det inte bara varit så førbannat kallt, blåsigt och regnigt så hade det varit riktigt mysigt.

Jag har tagit en paus från bloggandet, ær inte så effektiv længre. Kænns inte speciellt "spænnande" længre.
Ibland kommer man in i en sån trall dær ingenting ær speciellt lockande, dær man inte vill gøra någonting alls, utan bara vara.. Dær ær jag nu..

Just nu ær det bara jobb, jobb och jobb. Helgerna ær heller inte helt fria utan det har skett något varje helg sedan andra helgen i maj. Hytteturer, danmarksturer, barnvaktshelger osv. Ær vældigt kul och trevligt det, men nu kænner jag att jag bara vill ha en helg dær jag kan sova så længe jag vill, gå i pjamas hela dagen om jag har lust på det och bara gøra det jag vill. Snart... tror jag..

Nu ær mamma och pappa hær på besøk, det ær vældigt mysigt!! Har ju inte sett dem sedan i Elins fødelsedag i juli. Næsta helg ska Robin, Helle och Hedda flytta och då ska vi vara flytthjælp. Får se hur det går, min nacke och axel har inte varit så samarbetsvilliga den senaste tiden. Men det ordnar sig sækert.. Om 2 v ær det dags før klassfest. Klassfest med 9a. Det ska bli otroligt kul!! Ær 10 år sedan vi gick ut nian och många av dem har jag inte sett efter det. Jag flyttade ju till Skara då.. Bestællt resa hem så jag landar i Køpenhamn tiiiiidigt på fredagen, då blir det shopping med syster och førhoppningsvis en kaffe med Tina.

Egentligen ær jag lite trøtt på datorn också, sitter ju vid den dag in och dag ut på jobb. Det ær væl grunden till att jag inte ær något speciellt på msn.. Behøver man få tag i mig så vet man hur man ska gøra det..

Sis- bara kasta resterna nu! ;o)

Uttråkad..

REGLERNA: Svara på de 12 frågorna, inte i ord, utan gör en bildsökning på Google på ditt svar. Ta den FÖRSTA användbara bilden som dyker upp. Använd den som "svar"

1. Vilket år är du född?


2. Hur definierar du din sexuella läggning?


3. Vilken är din bästa egenskap som kärlekspartner?


4. Och din sämsta?


5. Vad söker du hos en partner?


6. Vem var din första hemliga barndomsförälskelse (förnamnet)?


7. Vilket yrke är det sexigaste du vet?


8. Vilken kändis är hetast enligt dig?


9. Vad gör dig avtänd?


10. Vem hade du ditt första riktiga förhållande med (förnamnet)?


11. Vilket kroppsdel, förutom munnen, gillar du mest att kyssa på en kärlekspartner?


12. Ett kärlekspar på film eller tv som du gillar?

ja tack!

funkar ju inte detta!!!
ta denna testen, vældigt intressant ;o)

Vem ska du dejta??
Kændisen som passar mig bæst ær Fredrik Ljungberg, jaaa tack!!!

Helgen ær det barnpass, ska bo på Kollen. Bara minste man och Hedvig hemma. Det blir mysigt!  Søndag blir huset fullt hær hemma igen. Det glæder jag mig också till.. lite tomt nu, men har ju ændå haft fullt upp..

Äntligen helg!

Nu har snart hela veckan gått, och den har gått otroligt fort!

Har haft en hel del att göra på jobb, alla kunder utom en blev MVA rapporterade i tid och utan stress sista dagen. Och den siste är minsann inte mitt fel. Kan man inte lämna de upplysningar som behövs trots väldigt många förklaringar, då får man skylla sig själv!

Har under veckan satt mig ganska bra in i programmen som används. Var ju ingen speciell upplärning utan mer pröva mig fram lite. Men det tycker jag är ganska bra. Då får man chans till att göra fel också och lär sig därmed också att rätta upp i det.

Var barnvakt igår kväll, till Hedvig, Adele och Teddie. De är så stora nu. Det är helt sjukt! Otroligt kul att se hur de förändras :o) Jag åkte upp dit direkt efter jobb igår, tog taxi eftersom det tar lite tid från Storo upp till Kollen med kollektivtrafiken. Värsta rallychaffören, fick nästan kämpa för att inte spy där i baksätet i alla svängar. När vi var framme (stannade utanför porten) och jag betalade frågade han mig, bor du här? Eh.. nej, gjorde innan. Då frågar han mig, vem är det som bor här? Vad jobbar de med? Vad tror han egentligen? Nej, jag sa inget, så han fick nog allt köra ner igen och fortsätta fundera på vem han precis varit hos. Haha.. De är ju dock inga som är så speciella som han säkert trodde.

Hösten är på väg till Oslo, med stormsteg!! När vi skulle till jobb en morgon nu i veckan fick vi skrapa bilens rutor. Det har varit ca 2-3grader när jag gått upp kl.06.15. USCH!!!!! Enda positiva med hösten är alla tända ljus och mys i soffan. Men det är så fel, sommaren har faktiskt inte varit här ännu. Var 2veckor med fint väder i maj när man skulle läsa till eksamen. Jag hade otrolig ångest under de veckorna. Skulle jag sola eller läsa?? Blev dock mest sol... men det gick ju bra ändå.

Får liiite sommar nästa helg, ska till Lissabon med jobbet, såg att där är 30 grader nu. Ja tack! Tror jag missar flyget hem.. ;o)


På tal om hem så ska jag hem till Sverige i mitten av oktober, klassfest/ reunion från nian. Det ska bli otroligt kul att se alla igen, höra vad folk gör nu osv. Hoppas på stort uppmöte! :o)


RSS 2.0