Update..

Var væl en vecka sedan førra uppdatering. Så då ær det kanske på tiden igen.
Har varit en hektisk vecka. Sista veckan på jobb, mycket som ska ordnas då.
Jag slutade alltså jobbet igår, och børjar ett nytt på måndag. Har dock lovat att komma och hjælpa till lite på "gamle" jobben på måndag och tisdag kvæll næsta vecka. Onsdag och torsdag ær det julebord. Fredag och søndag ska jag vara barnvakt. Så veckan kommer antagligen att flyga ivæg, och julen nærma sig fortare æn vad man tror.

I veckan har vår bil bestæmt sig før att "ta kvællen" så dagen idag har bestått av bil letande. Vi såg en såååå fin på nætet i morse, åkte runt och tittade lite och nær vi kom till det stællet så var den redan såld. Attan också! Men vi får leta vidare.

Igår kvæll var vi hos Robin och Hedda och spiste raclette, otroligt gott! Men så mætt man blir! Vi tog en liten paus før att sedan ta en andra sittning, trodde vi!! Vi blev i soffan ;o) Helle var på jobb, kom hem ganska sent. Stackaren skulle upp och jobba imorse igen.

Nu kom precis Morten. Han och Stian står och lagar pizza, ska bli vældigt gott! Så kvællen kommer att bestå av pizza, lite vin, lite julgodis (fick mængder av Helle igår), det passar mig vældigt bra idag.

Kommentarer
Postat av: Sophie

Vår kväll kommer också bestå av god mat och vin, godiset hoppar vi dock över! :)

2007-12-01 @ 19:10:07
URL: http://sophiela.blogg.se
Postat av: anna

lycka till på måndag, kommer tänka på dig:D massa kramar

2007-12-01 @ 23:46:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0