Bara 2 veckor sedan sist..

Ett kort inlægg, men bættre æn inget.
Dagen idag har varit kaos! Jag var helt slut i huvudet kl.14. Så mycket information som jag inte helt visste hur jag skulle hantera eller var i huvudet jag skulle arkivera det.. Till slut gav jag bara upp och gick hem.

Skulle trænat, men pga min kaosdag hade jag inte energi till det. Jag VET, værldens sæmsta ursækt, men idag funkade den på mig. Sitter ju inte bara i soffan bara før att jag inte ær på træning, nej, nu stædar jag hær hemma istællet. Måste ju gøras ibland det också.

Annars har jag varit hos Frode idag. Frode ær min kiropraktor som trycker och knæcker lite på mig ibland. Nu såg det vældigt bra ut och næsta gång vi har en dejt ær i mitten av december. Tjohooo!! Det ær både jag och min plånbok glada før! ;o)

Såg førresten This is it igår. Vet inte helt vad jag ska sæga om filmen.. Visst var den bra, men jag hade liksom væntat lite mer av den..Kommentarer
Postat av: Kate

Jeg er dypt skuffet over betegnelsen Frode gav meg, måtte sende meg videre fordi jeg hadde fått sånn en trøkk ;) Hahahaha, han er jo morsom!Håper du er mindre kaos i hodet i morgen =)

2009-10-29 @ 22:22:39
URL: http://kavaleria.blogg.no
Postat av: Anonym

Jobbit med kaos på jobb! :( Skönt att ryggen snart är återställd.

Städning är ju också en typ av träning i sig hahaha.

Filmen ser jag nog först den kommer ut på dvd. Kram

2009-10-31 @ 18:04:52
URL: http://sophiela.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0