Over and out?!

Vi tar en lååååång paus från bloggen nu. Har inte bloggat så mycket, men känner ändå inte att tiden räcker till. Anväder som sagt mest mobilen eller ipaden när jag är online, men det funkar inte att blogga (eller jo, det funkar, men det blir all text i ett, inga radbyte och inga bilder) blir lite extra styr att starta datorn, som dessutom är stengammal och långsam. Så eftersom sommaren och semestern står och knackar på dörren, och vi har fullt upp fram tills den börjar så tar vi en paus.

Bloggen kommer att finnas kvar, men antagligen mest för att några bloggar som jag kommenterar på brukar svara i min blogg. Hur det blir efter sommaren får jag se.. Då har vi ju en 1åring i huset *hjälp!!* och jag ska ju egentligen börja jobba i slutet av augusti, meeeen...

Ha en underbar sommar allihop! Njut och ta vara på familj och vänner :o)


Tiden flyr..


Kommentarer
Postat av: Mamma till William och bebis i magen

Ja allt med maränger är så gott..Får nog blir det för oss i helgen med..Så gott och sommrigt..kram kram

2011-06-09 @ 13:05:17
URL: http://blondis81.blogg.se/
Postat av: Sara

Trist men som sagt det finns 100 saker som är viktigare än bloggen & man ska ju bara hålla på med den om man har lust & tid för det. Ha en skön semester & njut du med. Kram från mig & Ida :)

2011-06-09 @ 19:50:57
URL: http://minibyme.blogg.se/
Postat av: elinjosefine

SÅ trist! Men jag förstår att inte tiden alltid räcker till. På sommaren väljer man ju hellre och njuta ute än sitta inne och häcka vid datorn. Men just nu är det verkligen inget sommarväder :( Hoppas de kommer tillbaka snart!!

kram

2011-06-09 @ 21:53:51
URL: http://elinjosefine.blogspot.com
Postat av: Erika - I Väntans Tider

Här är min nya blogg ♥

2011-06-11 @ 13:12:40
URL: http://erikasblogg.com
Postat av: Mamma till William och bebis i magen

Godmorgon gumman.Hoppas att du får en skön sommar söndag.kram

2011-06-12 @ 10:00:58
URL: http://blondis81.blogg.se/
Postat av: Madeleine - Mamma till Lova - Oslo

Skönt med en paus! Tror det är välbehövligt för oss alla igen och jag lär nog dra ned på bloggandet en hel del i sommar jag också. Viktigt att inte glömma att leva i riktiga världen och njuta, hihi :DJa, jag älskar verkligen norges inställning till att ta tag i bekymmer/sjukdommar/vaddetnukanvara. Här händer det verkligen saker på en gång, till skillnad mot sverige - så fysion är verkligen toppen :DKram på er och trevlig sommar!!

2011-06-21 @ 09:36:31
URL: http://madeleines.se
Postat av: Madeleine - Mamma till Lova - Oslo

Nyfiken som jag är så funderar ju jag direkt på varför ni inte söker plats till januari istället för augusti? För visst är det väl de två huvudupptagen som är per år? :D Den där summan (som var på 3600 och som jag nu tror är sänkt till 3300) kan du söka om att få varje månad från det datumet barnet fyllt ett år. Du får det för att du inte har barnet på dagis, så då känns det ju som att du borde få det även om du har dagisplats, för du använder den ju inte (tror det är för att uppmuntra till att ha barnen hemma längre), fast samtidigt håller du ju en plats, så ja, jag vet inte - ring NAV - roligaste platsen i världen att ringa, haha ;DKram!!

2011-08-04 @ 21:42:35
URL: http://madeleines.se
Postat av: elinjosefine

Ja det är jättekul med personliga fotoalbum. Får nog ta tag i lite "miniscrapande" när hösten kommer.

Hoppas allt är bra med dig och att du haft en mysig sommar!!Kram

2011-08-07 @ 14:45:18
URL: http://elinjosefine.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0