En liten tår..

...rinner ner för min kind. En riktigt stor glädjetår! :o)
Kaia har kommit till världen!! Välkommen lilla vän, du är efterlängtad.


Kommentarer
Postat av: Hanna Z

Jag tror absolut inte du förskönar. Elliot är också alltid glad, gnäller sällan och skriker näst intill aldrig. Bara om han är vrålhungrig typ, haha. Det är ju tyvärr så att folk inte tror en när man säger så.

Därför märker man så väl på honom om det är nåt som inte stämmer. Fast han var bara lite halvgnällig i söndags och igår, igårkväll och hittills idag har han vart på strålande humör, så vi får se om det händer nåt mer:)

Jag tror att jag alltid tycker att det är extra jobbigt när han smågnäller för att vi är vana att ha en glad kille, medan folk som har skrikiga bebisar inte ens skulle reagera om dom var som Elliot när han är gnällig, om du fattar? :)

2011-03-15 @ 15:24:24
URL: http://hannaz.se
Postat av: Hanna Z

Har ni inte haft en dålig natt på sju månader?! Grymt! Vi har inte heller haft nån, fast Elliot är ju knappt tre månader. Han sover helt fantastiskt bra (peppar peppar). Vaknar en gång för mat men somnar om direkt efter han ätit. Och somnar han inte direkt så är han ändå tyst och lugn tills han gör det. HOPPAS det håller i sig. Om det gjort det för er så är det ju faktiskt möjligt:)

Verkade inte heller som om Elliot kommit in i nån fas, eller så var den snabbt övergående, för idag har han varit på sitt vanliga glada humör igen:)

2011-03-15 @ 20:47:08
URL: http://hannaz.se
Postat av: Helena

okej :)

2011-03-15 @ 20:50:24
URL: http://helenaskvarter.blogg.se/
Postat av: Sophie

Syster, hur har du lyckats få en sån fin header? Vill också ha!!!

2011-03-15 @ 21:57:23
Postat av: Hanna Z

Eller så har han inte kommit in i fasen än, jag tror mer på det, haha. Fast man kan ju alltid hoppas att det inte blir nåt mer...

2011-03-15 @ 22:07:31
URL: http://hannaz.se
Postat av: Sara

Gillar bilderna i din header, speciellt den i mitten :) Utsrålar så fin kärlek mellan far & son.

2011-03-16 @ 08:31:39
URL: http://minibyme.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0