Härliga helg

Har varit en härlig helg som bara flugit förbi.

På fredag var jag och Jesper en liten tur på jobbet. Träffade de andra tjejerna som också är hemma med sina små bebisar och jobbade liiiite grann. Kvällen var lugn och stilla med bara familje mys i soffan.

Lördag vaknade vi upp till ett helt underbart väder. Strålande sol och härlig temperatur. Vi åt lite frukost och stack sedan en tur in till stan. Gick en runda på Karl Johan, lagom med folk. Kaffe och fuccacia på Aker Brygge och sedan stack vi hem för att förbereda inför kvällens middag. Anne och Tore kom på raclette, vin och fruktsallad. Gotti gott gott!

Idag har vi sovit länge. Jesper vaknade vid 06.30, jag tog med honom till vår säng (har honom normalt inte i vår säng) för lite mat och där somnade han igen. Jag låg stel som en pinne ute på kanten (är därför vi inte har han i sängen) och fick sova till 08.30. Underbart! Vi ringde till onkel Morten och bjöd dit oss själv på kaffe. Hade med oss så vi kunde laga våfflor och han hade slagit på stortrumman och bakat muffins. En riktigt härlig eftermiddag. :o)

Nu laddar vi upp inför en ny vecka som ska innehålla lite jobb, babysång, babybio och födelsedagskalas.

Kommentarer
Postat av: Caroline

Babybio? Hur fungerar det? :) Kram

2011-03-13 @ 21:38:29
URL: http://heybaberiba.blogg.se/
Postat av: Sonja

Hej :)

Ja på Barn i vann är det badblöjor som gäller helt vanliga som du får köpt på dagligvarubutik eller på apoteket. Så skall de ha sockor på fötterna även om de är små så de vänjer sig till det. Det är på grund av att när de blir lite större och börjar krypa och gå så skall de inte halka vid basengkanten .



Vi är jätte nöjda med barn i vann och har just anmält oss till kurs nummer tre ... sen blir det en paus eftersom vi får en liten bebis till i juli.



Massa lycka till!



Sonja

2011-03-15 @ 13:37:45
URL: http://www.smultronplatsen.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0