Dagen D

Igår var det alltså 9 månader sedan vår älskade Jesper fick komma till världen. Jag låg där på sjukhuset och hade halvt blivit lovad att få åka hem på perm över kvällen och natten. Jag hade planlagt vad vi skulle göra på kvällen och framförallt vad jag skulle äta. Sjukhusmat är ju inte speciellt spännande :oS

Helt plötsligt blev allt förändrat och jag förstod egentligen inte speciellt mycket. Kunde väl heller inte helt ta det till mig, jag skulle bli mamma någon gång under dagen.. fast det egentligen var över 2 månader tills det var dags.

Jag ringde pappa och berättade vad som skulle ske, och att nu var det hans uppgift att informera min mamma och syster, jag slog av min tlf direkt efter samtalet och sa att jag sätter på den när "allt är över" Jag visste nämligen att om jag skulle ringa mamma eller Sophie så skulle de bli helt hysteriska och då skulle också jag bli stressad. Jag behöll lugnet*, även om läkaren kom 3 timmar för avtalad tid och sa att nu är det dags.


nu ska det ske!


*jag kände mig iallafall lugn och att jag hade "kontroll", men Stian säger att han aldrig sett sådan rädsla i mina ögon innan. haha.. Mitt minne från det hela är iallafall ingen rädsla alls. :o)


Kommentarer
Postat av: Miss0 - mitt liv i Oslo

Åh, du har också träffat din norska prins med andra ord ^^ Mys att få barn då men jag känner att jag gärna vill vänta lite till innan det är dags. Jag jobbade nästan 2 år i barnehage med 1-3 åringar här i Oslo så det var rätt bra preventilmedel faktiskt haha ;)Då har du bott här i Norge en stund med andra ord :)

2011-05-07 @ 20:34:03
URL: http://www.miss0.blogg.no
Postat av: Sophie

Moster lilla troll! <3 Även om du kom alldeles förtidigt så var du så efterlängtad! Minns när jag såg dig första ggr där du låg in din lilla kuvös liten som en fåglunge och nu är du en stor trollunge som jag saknar så mkt och tänker ofta på dig!

2011-05-07 @ 22:38:28
URL: http://sophiela.blogg.se/
Postat av: Sophie

Jag kan inte heller minnas att jag hade någon rädsla för det hela på op.. minns bara att det var grymt obehagligt att inte känna benen på ett par timmar, annars så gick alls smidigt o snabbt :)

2011-05-07 @ 22:40:20
Postat av: Madeleine - Mamma till Lova - Oslo

Tack! Vad glad jag blir :D Tråkigt att sommarvärmen är försvunnen idag igen, men men, den kommer väl snart tillbaka :D

2011-05-08 @ 09:45:00
URL: http://madeleines.se
Postat av: Malin & Prinsessan

Åh vilken härlig bild på er! Du ser inte rädd ut i alla fall :) Vi har nästan en liknande bild på oss, fast det var ju bara 4 dagar för tidigt, hihi :)Hoppas ni får en härlig söndag!

Kram!!

2011-05-08 @ 11:35:09
URL: http://malinkarlstrand.blogg.se/
Postat av: Sara

Du ser ju superglad ut ;) Snart skulle du ju får din lille J ;D

2011-05-08 @ 12:55:16
URL: http://minibyme.blogg.se/
Postat av: i min lilla lilla värld

Men... Grattis i efterskott =)

2011-05-09 @ 08:24:36
URL: http://saratilling.se
Postat av: elinjosefine

Oj kom han två månader för tidigt. Måste varit otroligt omvälvande :)Jag jobbar som grafiker på Schjærven reklambyrå i Oslo. Har varit där snart ett år nu. Har fått längsta sträckan på stafetten. Pust... :) Men det ska säkert gå bra.Hoppas ni haft en mysig måndag!! Kram

2011-05-09 @ 19:22:26
URL: http://elinjosefine.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0